gift
YouTube instagram
Google Street View
Interferie Sport Hotel Bornit Szklarska Poręba

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia: 8.4/10

8 / 10 Booking.com
Piękne widoki. Bardzo wygodne łóżka. Przestronny pokój i łazienka. Bardzo słabe WIFI w pokoju. Brak sygnału w TV. Martyna , 04 sierpień 2020
9 / 10 Booking.com
Śniadanie super można się najeść do syta zaspakajając wszelkie gusta kulinarne, nie ma wydzielania, wszelki dostęp do strefy rozrywkowej polecam dla rodzin i sportowców. Jarosław , 01 sierpień 2020
5 / 5 Google
Ogółem hotel w bardzo dobrym położeniu. Dostępna lodówka, suszarka i ręczniki w pokoju, co jest sporym plusem. Piękne widoki ! Śniadania smaczne. W czasie pandemii dostępne żele antybakteryjne na każdym kroku. Nie ma klimy, ale da się przeżyć przy otwartym oknie. Wystrój cóż... nie w moim stylu, ale da się przeżyć zwłaszcza, ze w hotelu nie spędza się dużo czasu dzięki pięknej okolicy. Pokoje są jednak dobrze wyposażone. Obsługa mila i uprzejma. Nie pasuje mi jedynie fakt, że połowa programów w telewizji nie odpowiada. Działają jedynie stacje TVP, które są ogólną propagandą... Niestety inne stacje nie działają. Odpowiada jedynie jeszcze ESKA i jakaś niemiecka. Jeśli chodzi o parking to jest duży oraz łatwo da się zaparkować. Jeśli chce się wybierać wszędzie pieszo to należy pamiętać o wielu przejściach pod górę, ale jest to do przeżycia. Ogółem na dole można wypożyczać rowery. Hotel posiada spory, bardzo przyjemny basen i spa. Bardzo polecam wybrać się tu osobom zainteresowanym okolicą. Natasza , 30 lipiec 2020
4 / 5 Google
Przemiła obsługa można zostawić auto nawet jak nie jesteś ich gośćmi polecam Anusia , 28 lipiec 2020
2 / 5 Google
Duży ośrodek dla grup zorganizowanych, gość indywidualny ginie w tłumie. Basen-duży, sportowy ale można korzystać tylko przez godzinę dziennie , bo przez cały dzień jest zarezerwowany przez grupy. Jedzenie nawet w porządku, ale problem ze stolikami- w większości zarezerwowane dla grup. Pokój dość duży, schludny, ale przez trzy dni pobytu kosz na śmieci nie został opróżniony ani raz. Najjaśniejszym punktem tego miejsca jest SPA, jednak całość ogólnie, za tą cenę wypada słabo. Zagadką pozostaje skąd się wzięły 4 gwiazdki tego miejsca. Magdalena , 14 lipiec 2020
5 / 5 Google
Generalnie wszystko ok. Hotel znajduje się na wzniesieniu, więc do centrum szło się szybko, ale z powrotem niekiedy ciężko pod górę było się wspiąć. Sporo turystów, oprócz naszego turnusu dużo sportowców. Jedyny z tego problem to taki, że były kolejki przy okazji każdego posiłku. Ze względu na sytuację covid-19 jedzenie wydawane przez obsługę. Nie wolno było samemu nałożyć sobie zupy, ale herbatę zrobić już tak. Generalnie jedzenie dobre, bez wymyślania, takie domowe można powiedzieć. Poza tym turyści sami nie specjalnie przestrzegali obostrzeń, więc Katarzyna , 07 lipiec 2020
5 / 5 Google
Bardzo nam się podobało Był to weekendowy wypad Ładny hotel super basen Piękny taras na 16 piętrze Robi wrażenie Jadwiga , 04 lipiec 2020
4 / 5 Google
Duży pokój, bardzo miła obsługa(p. AGNIESZKA mistrzostwo:) . Piwko na tarasie i widok z okna super. Na basen można iść z dzieckiem, niestety nie korzystaliśmy że strefy spa). Kilka sal zabaw dla dzieci(niestety zamknięte z powodu kovida) . Z Hotelu wyjście praktycznie odrazu na szlaki turystyczne. Ceny w barze nie czyszczą portfela. Hotel ma już swoje lata widać ten ząb czasu w niektórych miejscach np. Łazienki. Ogólna ocena jest taka, że wrócę z chęcią. Pozdrawiam. Kamil , 04 lipiec 2020
4 / 5 Google
Bardzo polecam SPA w tym hotelu. Przemiła obsługa, fajne promocje, czysto, przyjemnie. Wizyty w tym miejscu umiliły nam pobyt w Bornicie. Szczególnie polecam sportowcom - masaż profeska. Przyszłam połamana - wyszłam bez bólu. Sam hotel też przyzwoity - nawet jak nie ma pogody to można ciekawie spędzić czas - basen, sauna, kręgle, bilard. 1E4 Słowacki , 23 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Miła sympatycznie obsługa. Uszkodzony neon napis hotelu Maria , 17 czerwiec 2020
7 / 10 Booking.com
Podobało się · W dobie covid 19 było ok Nie podobało się · Stare drzwi od pokoju, z ogromnymi przeswitami z korytarza i luzem na zamku, pukajace jakby wciąż ktoś szalał klamką. W nocy to mało komfortowe. Taras super, ale logo hotelu to raczej anty reklama. Mariusz , 14 czerwiec 2020
3 / 5 Google
Hotel jak hotel. Ogromny moloch. Pokój nie wypadał rewelacyjnie na 4 gwiazdki które posiadają. Natomiast czysto. Śniadanie smaczne aczkolwiek ciężko się zrelaksować gdy hotel typowo pod młodzież. Duży mankiet parking za który płacisz a na miejscu okazuje się że nie ma miejsca na nim. Należy poprawić kilka rzeczy. Blisko centrum i basen. Natalia , 14 czerwiec 2020
5 / 5 Google
Jak zawsze pysznie, przyjemnie, niekrępująco. Dodatkowe atrakcje w postaci ogniska i przepysznego żurku - świetny pomysł. No i na deser ciepła woda w basenie 😁 Przemiła obsługa 😉 Okolica zachęca do wszelkiej aktywnosci, po ktorej w spa mozna się błogo zrelaksować. Byliśmy kolejny raz i na pewno nie raz jeszcze wrócimy 😉 Alicja , 10 czerwiec 2020
5 / 5 Google
Każdy musi sam przyjechać i ocenić ten hotel. Pokoje może nie są nowoczesne, ale czyste i znacznie większe niż w podobnych tego typu hotelach. Dla naszej rodziny był idealny. Śniadanie aktualnie serwowane, ale wszystko smaczne i podane przez mega przyjaznego kelnera. Widoki z tarasu cudne! Zarówno jednego jak i drugiego. Niestety nie mogliśmy skorzystać z basenu, ale widać, że duży i z atrakcjami dla dzieci:). Samo położenie hotelu bajkowe tuż przy szlakach turystycznych na Wodospad Kamieńczyka, Szrenicę oraz bliskość tras rowerowych. Wypożyczalnia rowerów, która się otwiera z rowerami elektrycznymi i normalnymi. My mieliśmy swoje ale wycieczka spod hotelu do Jakuszyc - Schroniska Orle to bezpieczna przygoda dla dzieci i spokój dla rodziców na prawie cały dzień :) . (miejsce na przechowanie rowerów też jest). Do centrum blisko tylko niestety w drugą stronę pod górę, ale nie daleko z 600-800 metrów. Dużo atrakcji w samym hotelu: kręgle, piłkarzyki, bilard, tenis stołowy. Niestety nie miałam okazji skorzystać ze SPA ale opinie ma dobre, więc będzie okazja przyjechać jeszcze raz. Ogólnie polecam bo cena w stosunku do jakości jest dobra :) . Natalia , 03 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
+Essen war reichlich und lecker . Die Gegend ist super, man ist schnell im Centrum. die Zimmerausstattung und Größe ist sehr großzügig. Schwimmbad und Sauna, Dachterassenaussicht. -Am Empfang war man unpersönlich.In den Fernseher kein deutchsprachiger Sender.Zum Essen mußte man mehrmals die Räumlichkeiten wechseln.Kein Schnee daher nicht … Peter , 27 maj 2020
5 / 5 Google
Super Hotel .Miła pomocna obsługa .Wszystko jest na miejscu.Sklep ,bar ,basen,spa i inne .Piękne widoki czyste fajne pokoje .Blisko Polany Jakuszyckiej 💪Bardzo dobre jedzenie .Polecam gorąco .Rewelacja 🏅 Piotr , 12 marzec 2020
3 / 5 Google
Ciekawa lokalizacja, wygodne łóżka, ogólnie jest wszystko co niezbędne, ale nic więcej. Toaleta i łazienka to osobne pomieszczenia. Bardzo szybka winda, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego. Tyle plusów. Do minusów zaliczyłbym staroświecki wygląd pokojów, szczególnie łazienki i toalety. Śniadanie normalne, ale słaby wybór. Hotel robi bardziej wrażenie 3-gwiazdkowego. Nie wiem za co ta czwarta. Kacper , 16 luty 2020
5 / 5 Google
Alles perfekt, gute Möglichkeit zum Sport treiben, Personal sehr freundlich und hilfsbereit, sauber, schmackhaftes Essen (Wszystko idealne, dobra okazja do uprawiania sportu, personel bardzo przyjazny i pomocny, czyste, smaczne jedzenie) Thomas , 14 luty 2020
8.3 / 10 Booking.com
+Bardzo dobra i miła obsługa, super basen i sauny wygodne łużka i przestronny pokój. -W basenie mogła być cieplejsza woda choć jak do dłuższego pływania była w miarę wystarczająca, brak czajnika w pokoju. Słabo odśnieżony parking.. Leszek , 12 luty 2020
6.7 / 10 Booking.com
+Dobre śniadania , dobra lokalizacja , choć wszędzie pod górę lub z góry , ale taki urok tego hotelu , dużo miejsc parkingowych . Cisza i spokój. -Pokój Z widokiem na parking . Okna wychodzące na często uczęszczany chodnik. Ceny w wypożyczalni nart wyższe niż wszędzie indziej .. Paweł , 12 luty 2020
8.8 / 10 Booking.com
+ Die 2 Billardtische, der TT-Tisch, das Schwimmbad, die Terrasse. - Das Essen war nur mäßig.. Ralph , 12 luty 2020
9.6 / 10 Booking.com
+Większość opinii była nie zbyt dobra, dla mnie pokój super, wszystkie udogodnienia dla gości super, śniadanie na bogato - każdy znajdzie coś dla siebie .. -W sumie to wszystko mi się podobało, jedyny mały minusik to płatny parking.. Ewa , 05 luty 2020
4 / 5 Google
Przeczytałam wiele negatywnych opinii na temat tego hotelu i jechałam sceptycznie nastawiona. Jednak po pobycie mogę stwierdzić, że praktycznie nie ma się do czego przyczepić. Może trochę do lekko chłodnej wody w basenie, ale jak się wyjdzie z sauny to nawet lepiej. Pościel czysta, ręczniki również pachnące, w pokoju telewizor i lodówka. Śniadania wyśmienite, znajdziemy tu po prostu wszystko, no może oprócz nutelli, ale są ciepłe naleśniki. Jajka pod każdą postacią. Kawa z ekspresu, dla dzieci gorąca czekolada. Dużo owoców. Na 15 piętrze taras widokowy. Cudny widok. Można kupić kawę lub herbatę (8zł) i napawać się w słońcu przepięknym widokiem. Milma Milma , 27 styczeń 2020
3 / 5 Google
Smaczne i urozmaicone posiłki, basen pływacki 25 m, miła i pomocna obsługa, sauny wymagają odświeżenia , szkoda że nie ma wyjścia ze strefy saun na zewnątrz, strefa odpoczynku po saunie słaba. Generalnie hotel wymaga odświeżenia i pomysłu architekta wnętrz na stworzenie przytulnych powierzchni. W hotelu dużo możliwości spędzenia czasu ( kręgle, piłkarzyki, bilard, siłownia , strefa spa). Miła i pomocna obsługa. Mariusz , 22 styczeń 2020
4.5 / 10 HotelSystems.pl
+ Kręgielnia - Brak czajnika w pokojach, mało urozmaicone śniadania i kolacje, brak możliwości zamawiania menu z karty, zimna woda w basenie, Paweł / KRZYWDA, 08 styczeń 2020
7.5 / 10 HotelSystems.pl
Położenie hotelu, nieskrępowana atmosfera, duży basen, miła obsługa sprzątająca pokoje nieczynna jedna winda, obiadokolacje poniżej standardu 4*, brak stanowiska z internetem dla gości, brudne kafelki i liny oddzielające tory wodne na basenie nie korzystałem z zabiegów SPA Piotr / Jabłonna, 08 styczeń 2020
5 / 5 Google
Świetna lokalizacja, bo tuż na obrzeżu centrum turystycznego; niezła oferta atrakcji na niepogodę, wypożyczalnia sprzętu sportowego, no i obszerny, wygodny parking. Great location because nearby to the tourist center, not bad offers in the case of bad weather, sports equipment rental and there is a comfortable and wide car park Krystyna , 05 styczeń 2020
2 / 5 Google
Na plus wyjątkowy taras widokowy i niezłe jedzenie choć monotonne, cztery dni z rzędu to samo ciasto. Od dawna nie remontowane pokoje, brudne ściany, połamane wieszaki na ręczniki, grzyb pod prysznicem. Z obsługą różnie, cześć bardzo miła i pomocna, część przeciwnie. Bartosz , 05 styczeń 2020
5 / 5 Google
Bawiliśmy się tu w noc sylwestrową 2019/2020, jesteśmy bardzo zadowoleni. Dużo atrakcji, dobre jedzenie, obsługa hotelu dba o gościa. Basen i sauny do dyspozycji przez większość dnia. Możliwość zagrania w bilard, kręgle i inne gry. Ceny w barze hotelowym niższe niż w okolicznych restauracjach. Jedyny minus to potrzeba unowocześnienia pokojów oraz niektórych elementów hotelu. Polecam serdecznie. Marcin , 04 styczeń 2020
9.5 / 10 HotelSystems.pl
hotel przestronny, każdy znajdzie w nim coś dla siebie, miła obsługa i dobre jedzenie EWA , 02 styczeń 2020
3 / 5 TripAdvisor
Uwaga! ten hotel to nie 4 gwiazdki! Jest basen, ale to nie wszystko. W skrócie mój pobyt z żoną i dzieckiem to tzw rozczarowanie. Cena jak na Szklarską ok, wliczone śniadanie i obiadokolacja w cztery setki w grudniu to okazja, ale dobra cena to nie wszystko. 1. Zimno w pokoju, fajnie, że na prośbę dostaliśmy grzejnik na prąd, ale w górach, w zimę, temperatura 15 stopni na wejście do pokoju to porażka... grzejniki zakręcone, chyba oszczedzają... rano już byo ciepło. 2. Wyposażenie/meble - trochę jak w schronisku PTTK, niby nie ma o co się czepiać ale cztery gwiazdki to przesada, zero klimatu, stylu i tak dalej. 30 lat temu pewnie było ok, ale nie teraz 3. Jedzenie - śniadanie i obiadokolacje wliczone w cenę, ale... obiadokolacja to mały wybór dań, dania duszone/gotowane tylko - fajnie, bo zdrowo (dla sportowców?) ale smaku brak. Śniadanie dużo lepiej i większy wybór. Na plus górka obok hotelu gdzie można pojeździć na sankach, super widoki, blisko centrum ( w metrach, bo hotel na górce i dojście to min 10 minut 500 metrów!) Podsumowując, jeśli nie potrzebujesz wysokiego standardu i super jedzenie to za 3 osoby w zimowy weekend cztery setki z obiadokolacjami i sniadaniem to ok broda82 , 02 styczeń 2020
3 / 5 Google
Jest kilka plusow i minusow dego hotelu na plus jest cena to ze nas przyjeli o 14 bez problemu a doba zaczyna sie o 16 darmowy bilard no i oczywiscie widoki do minusow zaliczylbym jedzenie i ciekie sciany w pokojach przez ktore bylo wszystko slychac Mateusz , 01 styczeń 2020
4 / 5 Google
Plusy to sauna, wypożyczalnia rowerów oraz tarasy widokowe na dachu. Widok z pokoju na panoramę miasta- oczywiście jak ma się pokój po dobrej stronie:-) Minus to przeciętne jedzenie oraz zimna wodą w basenie. Na weekend można się zatrzymać, na dłużej raczej nie. Bogus , 25 grudzień 2019
5 / 5 Google
Świetny hotel dla sportowców. Basen 25m dobrze wyposażony mają nawet kosmetyki TRISWIM i sprzęt pływacki FINISa, sauna. Wypozyczalnia rowerów z najwyższej półki! Kuchnia kilku daniowa pod osoby aktywne. Miejsce wypadowe jest idealne na bieg, rower, spacery. Osoby nieaktywne mogą nie zrozumieć tego miejsca. Osobiście bardzo polecam. Marcin , 18 grudzień 2019
3 / 5 Google
Miejsce ma potencjał, jednak przydałby się remont niektórych pokoi . Grzegorz , 08 grudzień 2019
3 / 5 Google
Miejsce ma potencjał, jednak przydałby się remont niektórych pokoi . Paweł , 08 grudzień 2019
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Udogodnienia dla dzieci Przyjazne podejście do klienta Grzegorz / Bezrzecze, 21 listopad 2019
5 / 5 Google
Fajne miejsce, sauna, basen i inne takie rzeczy. Polecam Robert , 25 październik 2019
4 / 5 Google
Fajne miejsce. Trochę wysoko jak to w górach. Lata 80. Jedzenie super. Fajne widoki. Słaba wentylacja. Stefan S. , 24 październik 2019
10 / 10 Booking.com
Tolle Sportangebote, großes Schwimmbad ,Billard ,Bowlingbahn und Sauna, war alles im Preis mit drin. Gutes Essen und eine tolle Lage.Nettes Personal, obwohl viele nur polnisch Sprachen, aber man kann mit Händen und Füßen zurecht. · Sprachverständigungsschwierigkeiten, da nicht international . Das Personal war aber sehr freundlich.Hätte man zumindest an der Rezeption erwartet ,da es im Internet so beschrieben war. Bei herbstlichen Temperaturen funktionierte die Heizung nicht, aber es wurde uns ein Heizlüfter zur Verfügung gestellt. Simone , 18 październik 2019
10 / 10 Booking.com
Dobra lokalizacja,basen,sauna, dobre śniadania. Płatny parking,obiadokolacja w cenie 45zł przesada za to co było podane w formie bufetu Piotr , 16 październik 2019
5 / 5 Google
Super miejsce, idealne do wypadów pieszych, rowerowych, wszystkie szlaki mają początek bardzo blisko. Pokoje bardzo czyste. Wszystko jest lodówka, kubeczki, suszarka, może brakuje tylko czajnika. Bardzo miła obsługa, dużo atrakcji w samym hotelu, sauna, basen, bilard, siłownia, serwis rowerowy, izotoniki, batony, wszystko na miejscu, na ostatnim piętrze tarasy z widokiem na całą okolicę, wielki parking, plac zabaw.... Śniadania, dużo wszystkiego, niesamowity wybór jak mało gdzie, do wyboru nawet lody w wielu smakach i te gofry... Polecam świetne miejsce dla osób aktywnych. JW CIN , 07 październik 2019
9 / 10 Booking.com
Najbardziej... tarasy na 15stym piętrze ❤️ i oczywiście widoki stamtąd. Karolina , 26 wrzesień 2019
9 / 10 Booking.com
Łóżka bardzo bardzo wygodne!!! 🙂 pokoje czyste, przestronne! Hotel świetny, bardzo nam się podoba - po raz kolejny wyjeżdżaliśmy zadowoleni 🙂 śniadania - mniam mniam, bardzo różnorodne, pychota. Trochę słabe wifi Weronika , 19 wrzesień 2019
3 / 5 TripAdvisor
Lokalizacja - jest dość dobra jeśli ktoś przyjeżdża aktywnie wypocząć (nad kościołem, blisko wejścia na szlaki). Wokół duży przestronny parking. Pokoje- byłem kilka razy w hotelu i wiem, że część pokoi w ładnym standardzie, a część raczej w średnim. Na minus niestety jedzenie. Kolacje to zawsze jakieś mielone mięsa, co do których nie mam zaufania. W mojej ocenie nie jest to standard na 4* Tomasz , 19 wrzesień 2019
4 / 5 Google
Czysto, schludnie. Personel pomocny i miły. Dla dzieci pokoje zabaw, a w zasadzie kąciki. Wyposażenie takie sobie, mało zabawek. Pokój z konsolą(kaucja zwrotna 100zł) dla bardziej wymagających. Kuchnia słaba, mało urozmaicona ale dosyć smaczna. Basen bardziej sportowy, niż dla dzieci. Widoki z pokoju na 14 piętrze na plus. Grzegorz , 10 wrzesień 2019
10 / 10 Booking.com
lokalizacja, parking, dobry punkt do startu na wycieczki rowerowe, świetny widok z okien, tarasu, bilard, sauna, basen. Przydałby się czajnik w pokoju ;) Paweł , 06 wrzesień 2019
8 / 10 Booking.com
Bardzo dobry. Plusy: Taras na dachu oraz basen Minusy: Łazienki w pokojach Krzysztof , 01 wrzesień 2019
3 / 5 Google
Ogólnie miejsce fajne, ładne widoki, miła obsługa hotelu itp. Jedyny minus (i to niestety duży) za to, że jedzenie takie sobie. Praktycznie śniadania codziennie takie same (jajka, naleśniki + do kanapek ser, wędlina). Na obiad nie ma wyboru, tym bardziej menu dla dzieci brak niestety, a szkoda. Jak na hotel z 4* to duży minus. No i woda w basenie zimna, z małym dzieckiem nie ma szans na wejście. Basia M. , 21 sierpień 2019
5 / 5 Google
Hotel świetnie położony. Bardzo dobra baza wypadowa do spacerów i uprawiania sportów zarówno latem jak i zimą Obsługa sympatyczna szczególnie Pani Agnieszka:) Pokoje czyste i przestronne. Codziennie nowa buteleczka wody. Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego z możliwością dużego wyboru. Nie bardzo rozumiem krytyczne opinie na ten temat. Jedzenie smakuje jak domowe. Dodatkowo w pochmurne dni można skorzystać z basenu, kręgielni i strefy SPA. Widok z tarasu przepiękny. Maria , 20 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
Bardzo dobra lokalizacja wypadowa na wycieczki rowerowe, piesze oraz jogging. Piękny widok z obu tarasów na ostatnim piętrze. Bardzo miła obsługa hotelowa. Bogate śniadania w formie szwedzkiego stołu, każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel wymaga remontu ponieważ pamięta jeszcze lata 90 te. Piotr , 19 sierpień 2019
8 / 10 Booking.com
Lokalizacja.Widok z tarasu.Bardzo fajne rowery elektryczne i miły,kompetentny wypożyczający służący fachowym doradztwem.Basen do popływania.Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno tam jeszcze wrócimy · Pokoje jak na 4 gwiazdki trochę słabe.Godziny otwarcia basenu od 8.00. pokrywają się z porą śniadań.Może można otworzyć troszkę wcześniej.Godziny zamknięcia (21.00.) mogłyby być troszkę późniejsze. Ale to nie ma aż takiego wpływu na ogólne wrażenia z pobytu i piszę raczej jako do rozważenia przez kierownictwo obiektu niż ...,,co mi się nie podobało...\" Maciej , 18 sierpień 2019
10 / 10 Booking.com
Hotel super położony, blisko do centrum i co najważniejsze blisko na szlaki. Pokoj czysty, codzienne przychodzą panie aby posprzątać, wymienić ręczniki i uzupełnić wodę. Ogólnie hotel bardzo na plus, basen standardowych wymiarów czynny od 8 do 21,mozna popływać sauny, kręgle, stoły do bilarda, drink bar.. wszystko czego było nam trzeba by miło spędzić czas w Szklarskie Porębie. Śniadania i obiadokolacje w formie szwedzkiego stołu bardzo urozmaicone i pyszne. Polecam. Słabe wf w pokoju. Kornik , 18 sierpień 2019
8 / 10 Booking.com
ŚNIADANIE BARDZO DOBRE, NALEŚNIKI Z SEREM SUPER, przechowalnia rowerów w budynku,wygodny parking, klimatyczna chata grillowa. Trzeba poprawić elewację budynku , zwłaszcza od strony chaty Adrian , 18 sierpień 2019
4 / 5 Google
Miejsce przyjemne, pani w recepcji przemiła i śniadania bardzo dobre. Jedyne do czego muszę się przyczepić to brak jacuzzi oraz wystrój pokoju i jego standard. Jak na 4 gwiazdki łazienka powinna być w dużo lepszym standardzie ( uszczerbione płytki, poplamione WC, w pokoju wyrwany kontakt). Ogólnie polecamy. Roksana , 14 sierpień 2019
3 / 5 Google
Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wymiana ręczników i pościeli na życzenie gości, codziennie uzupełniana woda w butelkach. Łazienki potrzebują odświeżenia, w naszym pokoju suszarka była taka jak na basenie, ciężko wysuszyć i ułożyć włosy, lepiej zabrać swoją. Widok z okna bardzo przyjemny o ile ma się pokój na parzystym pietrze :) OKNA porażka. Otwierane od dołu, brak jakiegokolwiek zabezpieczenia, pokój na 13 pietrze z 2 małych dzieci to ciągły stres lub ukrop w pokoju bo okno ciagle zamknięte. Panie w recepcji bardzo pomocne, na nasza prośbę zmieniły nam pokój bez żadnych problemów( Akurat były dostępne) Pokoje są słabo wyciszone, jednak w większości przyjeżdzają osoby aktywne wiec raczej chodzą wcześnie spać (22) ale zależy jak się trafi bo wszystko slychac: tv, prysznic, głośniejsze rozmowy. śniadania i obiadokolacja ok ale bez szału, podstawowe dania i mały wybór. AUTOMAT Z SOKAMI był czynny tylko w porze śniadania co uważam za kompletna bzdurę, tak samo jak kawa z ekspresu z mlekiem w proszku. Fajnie ze zrobili bawialnie przy restauracji, można zjesc obiad na spokojnie, szkoda tylko ze obie bawialnie są słabo wyposażone, zabawki są połamane i zniszczone w szczególności w bawialni przy patio, w którym kawa z baru tez jest słabej jakości. Plac zabaw ok. O animacje trzeba pytać wcześniej, w naszym terminie były tylko 2 razy w tyg i to wieczorne wiec dla małych dzieci odpada. Na 16 pietrze dwa rewelacyjne tarasy. Lokalizacja bardzo fajna.basen ok tylko trzeba pamiętać ze to basen a nie aquapark. Za dzieci do lat 6 nie jest pobierana opłata wiec dla nas cena jaka zapłaciliśmy za 4 osoby (2 dzieci) była ok. Przy 4 płatnych osobach raczej wybrałabym inny hotel. Justyna / K., 07 sierpień 2019
8 / 10 Booking.com
Śniadania bardzo dobre. Możliwość pogrania w bilarda czy kręgle Marek , 06 sierpień 2019
5 / 5 Google
Rewelacyjna lokalizacja, bardzo miła obsługa, pyszne śniadania i obiadokolacje. Strefa relexu robi wrażenie a taras widokowy jest cudowny. Od hotelu dostaje się małą butelkę wody każdego dnia która stoi na stoliku w pokoju. Polecam!! Karol , 02 lipiec 2019
10 / 10 Booking.com
bardzo dobre śniadania, zbyt wczesne zakończenie doby hotelowej Michał , 24 czerwiec 2019
9 / 10 Booking.com
Wypożyczalnia rowerów! Basen, spa. Michał , 24 czerwiec 2019
8 / 10 Booking.com
Jedzenie bardzo dobre. Sportowcy - wybierać hotel bez wahania! Poza jedzeniem także świetne zestawienie lokalizacji (stromo ale niedaleko do centrum) - oferowanego spokoju (poza zgiełkiem centrum) - dostępności oferowanych usług na miejscu (basen i inne sposoby na regenerację po treningu + na wieczór bilard, kręgle czy drink bar.... - wszytko na miejscu). Brak mydła w podajnikach w pokojach. I z zasłyszanych opinii także w innych miejscach... (co przy ogólnej niezłej ocenie czystości wręcz dziwiło...) Piotr , 23 czerwiec 2019
4 / 5 Google
Byliśmy rodzinnie na weekendowuym wyjeździe z okazji \"Weekend za pół ceny\". Super miejsce. Jeżeli na jesień pojawi się podobna oferta również skorzystamy. Bardzo fajna atmosfera. Miejsce zabaw dla dzieci. Można się nieźle odprężyć. W ofercie mieliśmy masaż i seans aromaterapii. Panie ze strefy spa bardzo miłe. Było świetnie. Nie nudziliśmy się. Na basenie czysto i ciepło. Miejsce wyznaczone dla małych dzieci oraz tych troszkę większych co nie potrafią pływać. Super patio z przedszkolnym dachem ma swój urok. Przepiękny widok z tarasu. Polecam i jeszcze tutaj wrócimy. ROBO , 04 czerwiec 2019
9 / 10 HotelSystems.pl
Świetna lokalizacja, pyszne śniadanie, dużo sportowych dodatkowych atrakcji (basen, kręgle, tenis stołowy, rowery) nie korzystano Kamil / Orzesze, 02 czerwiec 2019
10 / 10 Booking.com
śniadanie super, cisza spokój , wspaniały taras, Na minus: kawa jakość, wentylator w łazience (głośny), bliskość kościoła ( dzwony! głosniki na zew, Andrzej , 26 maj 2019
9 / 10 Booking.com
Obiekt posiada basen 25 m długości - dla mnie rewelacja, bo w końcu można naprawdę popływać, a nie tylko pomoczyć się ;). I nie mogę nie wspomnieć o bardzo uprzejmym i pomocnym personelu. Można byłoby poprawić nieco ofertę śniadaniową - zbyt ubogą jak na mój gust. Brakowało mi przede wszystkim owoców (np. jabłek, gruszek, winogron - były tylko cząstki kiwi i pomarańczy) oraz zwykłych płatków owsianych, jęczmiennych... tylko kukurydziane i słodkie płatki dla malusińskich. Jak na 4 gwiazdkowy hotel to oczekuje się trochę więcej :) Beata , 26 marzec 2019
9 / 10 Booking.com
Hotel dobrego standardu. Codziennie obsługa sprzątała pokój uzupełniała wodę, było schludnie. Winda w stosunku do komentarzy które czytałem działała dość sprawnie, najdłużej czekałem około 3 minut ale zazwyczaj przyjeżdżała do minuty. Posiłki bardzo smaczne, różnorodne, każdy coś dla siebie znajdzie. W hotelu jest basen i sauna do dyspozycji gości. Po zjazdach na stoku, po kolacji był czas na regenerację. Błahostki takie jak brak chusteczek na każdym stoliku przy posiłkach. Podczas naszego pobytu sauna fińska obsługiwana była tylko przez jednego ratownika (zmiana co drugi dzień) który wiedział jak naprawić błąd na sterowniku, niestety brak komunikacji pomiędzy pracownikami spowodował że sauna była uruchamiana co drugi dzień. Skibus do stoku zapewniony był za dodatkową opłatę w wysokości 10zł/os w jedną stronę. Z kolei ze sprzętem można dojść na piechotę do stoku w 20min Sebastian , 23 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Doskonałe śniadania i obiadokolacje. Bar, basen i zaplecze rekreacyjne. Doskonała i profesjonalna obsługa. Super relaksujące masaże i łóżko wodne! Monika / Gdańsk, 20 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Basen,patio,taras Hydrojet, borowina, masaże Józef / Kołobrzeg, 24 grudzień 2018
3.8 / 10 HotelSystems.pl
Położenie hotelu, klub na dole z salą dla dzieci nie korzystałam Ewa / Kamieniec Wrocławski, 18 listopad 2018
7.7 / 10 HotelSystems.pl
Przestronne pokoje, czysty basen Piotr / Kraków, 11 listopad 2018
8.3 / 10 HotelSystems.pl
Wysoko oceniamy profesjonalizm Pani Agnieszki z obsługi restauracji, jej cierpliwość i sympatia dla każdego klienta jest godna uznania, a uśmiech Pani Agnieszki bezcenny. Musi bardzo lubić ludzi i swoją pracę. Dobrze wykonywane masaże przez Pana Tomka Janina / Suchy Las, 24 październik 2018
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Pokój z pięknym widokiem, smaczne jedzenie, miła obsługa, basen i taras na samej górze. Córce za to oprócz basenu bardzo podobały się zajęcia z Panią animatorką. Korzystaliśmy tylko z masażu na łóżku wodnym, więc ciężko ocenić. Hanna / Bezrzecze, 21 sierpień 2018
8.5 / 10 HotelSystems.pl
Korzystałem tylko z basenu i dlatego jest max, bo mogę dać minimum. JAROSŁAW / SŁAWOSZEWO, 03 lipiec 2018
8.5 / 10 HotelSystems.pl
taras,patio,obsluga,czystosc zu wenig genutzt, oft sehr lee Michael / Werl, 10 kwiecień 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko OK Miła obsługa piotr / katowice, 15 wrzesień 2017
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Taras widokowy. Basen, szeroka oferta zabiegów. Lilla / Sośnie, 06 kwiecień 2017
9.7 / 10 HotelSystems.pl
Miła i uśmiechnięta obsługa wszystkie Bolesław / Głogów, 27 marzec 2017
Nasze atuty
ponad 10 milionów zadowolonch Gości Jedna z największych sieci w Polsce Szeroka oferta pakietów pobytowych Atrakcyjne ceny, promocje, rabaty Miła obsługa Najpiękniejsze regiony Polski
Nasze obiekty
Interferie Sport Hotel Bornit Szklarska Poręba bornit@interferie.pl
Mickiewicza 21, 58-580 Szklarska Poręba
75 647 25 03-04
Bezpieczny hotel