YouTube instagram
Interferie Chalkozyn Kołobrzeg

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia: 9.5/10

10 / 10 HotelSystems.pl
-czystość -miłe panie na stołówce i panie porządkowe -dobre jedzenie -dobra lokalizacja Beata , 17 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Dobre śniadania, czysto na stołówce miły i pomocny personel. Hotel posiada własny parking w dobrej cenie, panowie z ochrony dobrze wykonują swoje zadania, interesują się kto podchodzi do pojazdów i kto nimi wyjeżdża, duże brawa. Za wcześnie kończy się doba hotelowa jest 10.00 a powinna kończyć się najwcześniej o 12.00 Marek , 14 czerwiec 2020
3 / 5 Google
Hotel ma już swoje lata i to widać po pokojach i łazienkach. Pokoje małe, TV za plecami leżąc w łóżku - można dostać skrętu karku. Jeżeli chodzi tylko o nocleg to w porządku. Posiłki smaczne - nawet w dobie koronawirusa dania podawane do stolika różnorodne - każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna. Marcin , 13 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Lokalizacja bardzo dobra.Posiłki doskonałe Justyna , 05 czerwiec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Wyżywienie super szczególnie śniadania i kolacje Renata , 17 marzec 2020
8.5 / 10 HotelSystems.pl
Baza zabiegowa może się poszczycić rewelacyjną, przesympatyczną i profesjonalną obsługą. Dziewczyny są wspaniałe. Podziękowania. Jolanta / Szczecin, 16 marzec 2020
9 / 10 HotelSystems.pl
bardzo dobre warunki jedzenie pyszne duży wybór dań w bufecie dobra współpraca z recepcą byłem po raz trzeci i na pewno nie ostatni. Stanisław , 12 marzec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Pokoje czyste, jedzenie dobre i podane przez bardzo miłe Panie na stołówce i oczywiście bardzo sympatyczna obsługa w bazie zabiegowej. Jadwiga / PRZEMKÓW, 11 marzec 2020
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Czysto w pokojach , panie bardzo miłe i uczynne , ręczniki zmieniane na żądanie. Wyżywienie dostateczne , bardzo smaczne , plus dla kucharek . Henryk , 10 marzec 2020
7.8 / 10 HotelSystems.pl
Wyżywienie dobre,obsługa bardzo dobra,warunki ogólne dobre.Polecam skorzystanie z tego ośrodka wszystkim znajomym,jestem zadowolona z pobytu.Pozdrawiam Ewa , 03 marzec 2020
9.3 / 10 HotelSystems.pl
1. zabiegi na miejscu, duży wybór zabiegów, specjalistyczna pomoc w zakresie doradztwa z fizjoterapii, 2. możliwość zakupu zdrowych i dobrej jakości kosmetyków oraz środków pielęgnacyjnych, 3. kawiarenka na miejscu, 4. propozycje wycieczek. - Mało miejsca w łazience, Urszula , 19 luty 2020
8.5 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo smaczne jedzenie Brak ogólnodostępnego w całym obiekcie WiFi Grażyna , 19 luty 2020
8.5 / 10 HotelSystems.pl
Pokoje czyste i wystarczająco wyposażone. Bardzo wygodne materace. Wyżywienie super, zwłaszcza śniadania i kolacje (duży wybór). Oferta promocyjna konkurencyjna (niska cena) - takich więcej. Bogata baza zabiegowa z miłą obsługą. Można by unowocześnić łazienki. Szkoda, że nie ma basenu. Na wyposażeniu pokoi mogłyby być czajniki (nieduży wydatek) Krzysztof , 19 luty 2020
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Miła obsługa, bardzo dobre wyżywienie. Jacek / Motycz, 21 styczeń 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo przyjazna atmosfera, b. dobra kuchnia i obsługa...Jestem zregenerowany i dopieszczony :))) Grazyna , 08 styczeń 2020
8 / 10 HotelSystems.pl
Hotel na dobrym średnim poziomie adekwatnie do ceny. Dziękuję. Nie zauważyłam minusów, zabiegi bez rewelacji ale przecież to nie sanatorium. elżbieta , 08 styczeń 2020
8.8 / 10 HotelSystems.pl
W Chalkozynie przebywaliśmy już kilka razy i zapewne przyjedziemy ponownie. Ogólna ocena wysoka, polecamy. Jan Henryk , 12 grudzień 2019
4 / 5 TripAdvisor
Doskonała lokalizacja. Bardzo dobre wyżywienie i warunki zakwaterowania. Dostępny (niestety płatny) parking. Minusem jest bardzo duża popularność ośrodka, co skutkuje dużymi trudnościami w uzyskaniu rezerwacji pokoju Edward , 28 październik 2019
5 / 5 Google
Jestem pierwszy raz w sanatorium. Moje wrazenia sa bardzo pozytywne. Bardzo fajne miejsce za przystepna cene. Czytajac opinie niezadowolonych klientów, rece opadaja. Wymagania luksusu za przecietne pieniazki. Typowy Polak. Ogolnie suoer. Polecam. Artur , 28 październik 2019
5 / 5 Google
Tu jest wszystko co jest potrzebne do cudownego wesołego a zarazem zdrowotnego wypoczynku.😊 Wiesława , 30 wrzesień 2019
4 / 5 Google
Prócz tego, że nie należy do najnowszych, nie ma co zbytnio narzekać. Na pewno największa zaletą tego hotelu jest lokalizacja. Przemek , 28 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Na pewno polecę ten obiekt znajomym . Jedzie bardzo dobre , obsługa bardzo miłaCały pobyt był oceniam pozytywnie . Lila , 22 sierpień 2019
10 / 10 Booking.com
fajnie było jak zawsze pachnaca czysta posciel, aż miło się w niej położyć Dorota , 19 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
Nie jest to luksusowy hotel ale naprawdę czysty, obsługa bardzo miła i fachowa jedzenie urozmaicone, smaczne i dużo Maciej , 15 sierpień 2019
8.3 / 10 Booking.com
Pobyt tygodniowy w lipcu 2019 z 8 miesięcznym niemowlęciem. Otrzymaliśmy bez żadnych dopłat największy pokój 3 osobowy na 5 piętrze z lodówką dzięki uprzejmemu personelowi. Mega Super lokalizacja - b. blisko do głównej promenady, plaży jak i molo i portu. Dużo zieleni, park przy hotelu. Blisko parking. Idealny stosunek ceny do jakości! Nie podobało się · Jedzenie - śniadania i kolacje w formie szwedzkiego stołu - jedzenie masowe, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Trudno oczekiwać więcej za cenę którą zapłaciliśmy. Obiady domowe, ale równo na godzinę 13 musisz się stawić bo Cię ominie. W hotelu dużo emerytów, głównie Niemców. Mała i ciasna winda, czasami trzeba było na nią długo czekać. Paweł , 13 sierpień 2019
7.9 / 10 Booking.com
Pobyt bardzo udany. Pogoda dopisała. Wróciłam wypoczęta i zadodolona. Podobało się · Posiłki bardzo smaczne. Lokalizacja bardzo dobra. Blisko morza. Pokoje codziennie sprzątane. Ekipa sprzątająca bardzo miła i uczynna. Nie podobało się · Brak lodówki w pokoju. Niektóre panie na recepcji mogłyby być trochę milsze. Anna , 11 sierpień 2019
10 / 10 Booking.com
Bardzo urozmaicone jedzenie. 3 dania gorące na kolację. W ostatni piątek dali plamę, osoby nie jedzące mięsa nie miały o 17.40 co jeść. Tylko ser żółty i sałatkę. Małgorzata , 11 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
czysto, śnieżno-białe ręczniki, posiłki obfite podane o czasie,personel miły i pomocny.Doskonała lokalizacja.Miejsce godne polecenia. Jolanta , 11 sierpień 2019
4 / 5 Google
Smaczne posiłki. Pokój 3-osobowy wygodny i przestronny z dużym balkonem. Budynek położony w dobrej lokalizacji, blisko plaży i promenady. Ogólnie czysto i bardzo sympatycznie. Śniadania i kolacje w formie szwedzkiego stołu bardzo smaczne, urozmaicone i obfite. Polecam! Karol , 28 lipiec 2019
10 / 10 HotelSystems.pl
Świetna lokalizacja, czyste pokoje,smaczne posiłki i oczywiście bardzo miła obsługa. Cena pobytu jak dla emerytów - odpowiednia. Byłam tu kilkakrotnie i wrócę za rok. Jadwiga / PRZEMKÓW, 15 marzec 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo sympatyczne, życzliwe, zawsze uśmiechnięte panie w bazie zabiegowej, to samo można powiedzieć o paniach w recepcji i paniach pokojowych, generalnie obsługa na medal. Jolanta / Szczecin, 09 marzec 2019
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Obsługa pokoju bardzo dobra, Bardzo czysto, Jedzenie bardzo dobre, położenie hotelu Bardzo dobre JADWIGA / ŚWIDNICA, 07 marzec 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo dobre wyżywienie, sympatyczna obsługa, Zbigniew / GŁOGÓW, 27 luty 2019
4 / 5 TripAdvisor
Pobyt w dn.26.01-02,02.2019r z dwoma 9 letnimi wnukami. Nie jest to mój pierwszy pobyt.Było jak zwykle bardzo dobrze, ale niestety nie ma internetu w pokojach. To jest największy minus pobytu a właściwie jedyny.No i brak uśmiechu Pań na recepcji.A tak wszystko było ok. Alicja , 27 luty 2019
10 / 10 HotelSystems.pl
Pyszna kuchnia Beata / Skoczów, 26 luty 2019
10 / 10 HotelSystems.pl
POMIMO, ŻE HOTEL NIE JEST 5GWIAZDKOWY TO WSZYSTKO BYŁO SUPER ANNA / LUBIN, 19 luty 2019
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Dobre wyżywienie. Wojciech / Wrocław, 13 luty 2019
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Wygodne łóżka, wyposażenie pokoju, wyżywienie. Możliwość korzystania z dodatkowych zabiegów. Usytuowanie ośrodka (bliskość do dworca PKP oraz do plaży). Małgorzata / Legnica, 06 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
dobre wyżywienie ( warzyw dużo, ale owoców brak), sympatyczna pani pokojowa, Teresa / Gubin, 04 luty 2019
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Usytuowanie hotelu w pobliżu morza i innych obiektów sanatoryjnych. Oferta kulturalna. Bogata i różnorodna oferta kulinarna. Bogumiła / Gubin, 01 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Forma organizacyjna, cena, pokoje, wyżywienie, obsługa w jadalni. Małgorzata / Poznań, 23 styczeń 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu . Jedzenie smaczne . Mila obsluga na recepcji i stolowce . Polecam ten hotel kazdemu . Maciej / SOMEREN, 16 październik 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko się podobało,tak trzymajcie -gratulacje za kulturę i szacunek dla klienta. Agnieszka + Oliwia / Warszawa, 17 lipiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Kolejny pobyt w Chalkozynie, kolejny raz udany. Za rok znowu wrócimy :) Joanna / Zielona Góra, 14 czerwiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
przyznaję 10 na 10 punktów Eugeniusz / Prochowice, 15 marzec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
to kolejny mój pobyt z żoną i wnukami. polecam każdemu, lokalizacja doskonała. warunki i wyżywienie rewelacyjne. JAROSŁAW / DOBRZENICE, 09 marzec 2018
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo miła obsługa !!!! Dorota / Pobiedziska, 27 luty 2018
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Lodówka w pokoju, dbałość o ładny wystrój w pokoju (wygodne, w świetnym stanie łóżko i materac, izolujące zasłony), miła obsługa w recepcji, dbałość o bezpieczeństwo wczasowiczów (czujna ochrona przez całą dobę). Ewa / Piotrowice, 22 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Podobało nam się wszystko na pewno jeszcze do Państwa przyjedziemy dobre warunki, smaczne jedzenie, miła obsługa no i blisko do mola. Pozdrawiamy miłego dnia. Stanisław / Koźmin Wielkopolski, 13 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Pełne zadowolenie. Polecam Beata / Skoczów, 06 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
100% zadowolenia. Polecam Beata / Skoczów, 06 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
To mój kolejny pobyt w Chalkozynie.Warunki adekwatne do ceny.Pokoje przytulne ciepłe i czyste(codziennie sprzątane).Jedzenie bardzo dobre ,bufet śniadaniowy i kolacyjny obfity ,dania różnorodne(naleśniki,jabłka w cieście i racuszki-pycha).Potrawy elegancko podane.Obiady bardzo dobre. Obsługa hotelu sympatyczna. Jadwiga / Poznań, 06 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko!!! Dziękujemy za udany wypoczynek!!! Sławomir / Opole, 24 styczeń 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Super wyżywienie i cudowne polozenie Roman / .Chodzież, 16 styczeń 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Byłam pierwszy raz i jestem zadowolona z pobytu - polecam. Ewa / Warszawa, 12 listopad 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
1. obsługa 2. odległość do morza 3. wyżywienie 4..zabiegi Włodzimierz / Osielsko, 07 listopad 2017
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko w jak najlepszym porządku. Stosunek jakości do ceny jest niesamowity:) Wyżywienie wspaniałe, 5 min do plaży, standard pokojów - normalny. Gorąco polecam każdemu kto chce spędzić przemiły czas nad morzem w bardzo ekonomicznej cenie. Anna / Kraków, 11 marzec 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
bardzo dobre wyżywienie,czyste pokoje, miła obsługa Ewa / lubin, 02 marzec 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko, przyjeżdżamy odpocząć, pospacerować nad morzem, a u was mamy spokojną przystań z miłą obsługą, bardzo dobrą kuchnią (szefowa kuchni to mistrzyni świata), panie kelnerki uśmiechnięte, byliśmy tam 6 raz, pozdrawiamy wszystkich w Chalkozynie Piotr / Wyrzysk, 14 luty 2017
3 / 5 TripAdvisor
bardzo dobra lokalizacja, dobre jedzenie, trzy dania i a kolacje w formie bufetu bardzo bogate. bogata oferta zabiegów. Troszkę brakuje wyższego standardu pokojom. Nie wszystkie łazienki są wyremontowane. wiarus0 , 03 luty 2017
Nasze atuty
ponad 10 milionów zadowolonch Gości Jedna z największych sieci w Polsce Szeroka oferta pakietów pobytowych Atrakcyjne ceny, promocje, rabaty Miła obsługa Najpiękniejsze regiony Polski
Nasze obiekty
Interferie Chalkozyn Kołobrzeg recepcja.chalkozyn@interferie.pl
Zdrojowa 1, 78-100 Kołobrzeg
+48 94 35 476 10 do 17
Bezpieczny hotel