YouTube instagram
Interferie Chalkozyn Kołobrzeg

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia: 9.3/10

6 / 10 Booking.com
Położenie obiektu. Dobre jedzenie. Pokoje i łazienki do remontu. Ludmiła , 19 wrzesień 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Jesteśmy zadowoleni z pobytu w Chalkozynie i uradowani z wszystkiego co nas spodkało w tym hotelu. Mamy nadzieję że się jeszcze spotkamy, liczymy na ciekawe oferty ze strony hotelu, co pomoże nam w decyzji przyjazdu do was. Dziękujemy za miłą obsługę. Zbigniew , 15 wrzesień 2020
9 / 10 Booking.com
Wspaniałe ,urozmaicone posiłki . Sympatyczna obsługa. Reżim zachowany ,czuliśmy się bezpiecznie . Marzena , 14 wrzesień 2020
9 / 10 Booking.com
sniadanie dobre wszystko ok Grazyna , 13 wrzesień 2020
10 / 10 Booking.com
Podoba mi się bliskość do morza. Warunki zakwaterowania- wygodne łóżka, sprzątanie w pokoju i ostrożność związana z korona wirusem. Wyżywienie bardzo dobre- śniadanie i kolacja bufet a obiad serwowany i taki ,,domowy,,. Miło spędza się tutaj wakacje...chciałabym powrócić!Trudno dodzwonić się do recepcji. Rozwiązaniem jest napisanie @. Odpowiedz jest wyczerpująca i blyskawiczna. Małgorzata53 , 13 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Fantastyczne miejsce na wypoczynek - super pyszna kuchnia Piotr , 13 wrzesień 2020
10 / 10 Booking.com
Wszędzie blisko. I na plażę, i do centrum.Przydalaby się mała renowacja i odswiezenie korytarzy. Anna , 11 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Byłe sanatorium, 150 m od plaży. Czysciutko, bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie. Możliwość skorzystania z zabiegów fryzjera. Jest wypożyczalnia rowerów. Przyjazne miejsce dla wszystkich. Godne polecenia. Anna , 11 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Miejsce fajne. Stosunek ceny do jakości znakomity. Blisko plaża. Dobre jedzenie😀 Mnich Rudolf , 11 wrzesień 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Czystość,smaczne jedzenie,lokalizacja, standard pokoju Dorota , 10 wrzesień 2020
6 / 10 Booking.com
Sniadanie do przyjecia szalu nie bylo, ale sprawnie swiezo i odpowiednio dobrane skladnikiPrzyjechalem dosc pozno a wymeldowac sie trzeba juz do 10 krotko piszac nieprzyjemne to troszke i zrobiono mi afere z powodu roweru ktory obsluga zazartowala ze wywiozlem do domu.. Taki chamski nieco zarcik raczej nie wroce w to miejsce.. Gorniczo hutnicze Krystofor , 07 wrzesień 2020
10 / 10 Booking.com
Obsluga przemila, pokoje czyste, lokalizacja bardzo dobra a jedzenie smaczne, przyjedziemy ponownie:) Ngoni , 05 wrzesień 2020
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Zdecydowanie rewelacyjne wyżywienie!!! Poza tym położenie, wyposażenie pokoi, czystość. Ogólnie - SUPER! Tomasz , 04 wrzesień 2020
7 / 10 Booking.com
Powiem tak uzdrowisko jest naprawdę uzdrowiskiem natchnionym przez Pana jedynego Co sie działo przy śniadaniu to naprawdę cud !! Istne ozdrowienie kuracjuszy Szybkość i gibkość tych ludzi o kulach trzymanych pod pachą zaskoczył mnie w miarę młodego człowieka ! A ile oni potrafią zjeść dobrze, że pamiętali zdjąć maseczki do tego ! Nie jeden pracownik z ZUSu by oszalał widząc to ! Jakub , 03 wrzesień 2020
6 / 10 Booking.com
Czysto, schludnie. Lokalizacja 5 minut od morza. Parking płatny nawet poza sezonem (17 zł/doba) Wojciech , 03 wrzesień 2020
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Hotel jest bardzo dobrze położony. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Bardzo dobrze mi się wypoczywalo. :-) Ewa , 28 sierpień 2020
6.5 / 10 HotelSystems.pl
ANDRZEJ , 26 sierpień 2020
7.3 / 10 HotelSystems.pl
Miła obsługa Marek , 24 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Wyżywienie smaczne, urozmaicone. Położenie hotelu znakomite, blisko plaży. Renata , 24 sierpień 2020
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo czysto, miła obsługa, W ośrodku jest cicho. Bardzo dba się o obowiązujące zalecenia sanitarne w związku z \"koroną\" pomiar temperatury przy recepcji, płyny do dezynfekcji przy recepcji jak i w restauracji, rękawiczki ochronne.Pyszne jedzenie, śniadania i kolacje to \"szwedzki stół\" obiad serwowany do stolika.Godziny posiłków: śniadania 8-10, obiad 13 lub 14, kolacja 17-18:30. W obiekcie znajduje się klimatyczna kawiarnia z przystępnymi cenami oraz sala gier (bilard i ping pong) a także plac zabaw dla dzieci. Na korytarzu znajdują się czajniki a w pokojach jest parawan jak i leżaki plażowe. Ośrodek posiada własny parking. Położenie blisko plaży i deptaku, nie daleko do dworców. Z czystym sumieniem polecam ten obiekt. Adam , 23 sierpień 2020
4 / 5 Google
Smaczne posiłki, blisko morza. Magdalena , 21 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Świetna lokalizacja, czyste pokoje i łazienki miły personel, bezpłatna przechowalnia bagażu. Bardzo dobre śniadania i kolacje. Obiady \"sanatoryjne\" ale dobre. Na pewno wrócimy.Pokoje są nico małe i brak Wi-Fi w pokojach. Magdalena , 16 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Wspaniałe urozmaicone posiłki świeże produkty i idealna kuchnia! Posiłki robione na jakość nie na ilość pokój czysty zadbany ;) do plaży 5 min. Paulina , 15 sierpień 2020
5 / 5 Google
Super ośrodek,miła obsługa,jedzenie bardzo dobre i duży wybór. Jestem 3 rok w tym hotelu i na pewno nie ostatni.pozdrawiam pod psem , 14 sierpień 2020
5 / 5 Google
Rewelacja, dobre jedzenie i do plaży bardzo blisko polecam Dariusz , 14 sierpień 2020
3 / 5 Google
Bardzo dobre wyżywienie. Szkoda że masaże nie są w pakiecie Ryszard , 14 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Obsługa pomimo sytuacji koronawirusa bardzo dobra. Personel profesjonalny. Przepyszne posiłki. Bardzo dobra lokalizacja. Ogólnie oceniam pobyt za bardzo udany. Na pewno jeszcze do tego ośrodka wrócę. Elżbieta , 13 sierpień 2020
7 / 10 Booking.com
Miła obsługa, dobre jedzenieNie podobało mi się to iż nie ma parkingu w cenie noclegu za sześć dni postoju auta zapłaciłem 136zl a to zbyt dużo. Milosierni , 10 sierpień 2020
9 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo miła obsługa.W hotelu czysto,wszystko na bieżąco sprzątane, ręczniki i pościel wymieniane zgodnie z życzeniem.Wygodne i duże łóżka.Wyżywienie urozmaicone,każdy znajdzie coś dla siebie.Wszystko smaczne!Duży plus za ciepłe śniadania i kolacje i możliwość wyboru. Aldona , 09 sierpień 2020
7 / 10 Booking.com
śniadania i kolacje były super, było w czym wybierać, dla każdego coś się znalazło i na ciepło i na zimno. lokalizacja bardzo dobra, praktycznie w samym centrum. blisko do morza. kelnerki i sprzątaczki bardzo mile i pomocneJedna z pań na recepcji zbytnio nie była pomocna. Dawała odczucie olewania klienta bardziej pomocne były panie na jadalni. nie wiem czy to normalne ale sprzątaczki wchodziły do pokoju jak do siebie. rozumiem że chcialy posprzątać nasz pokój ale gdy byliśmy w pokoju zapukała do drzwi i nie słysząc odpowiedzi wszedła do pokoju jak do siebie (brak prywatności) . pomijając to sprzataczki były bardzo miłe Mariola , 09 sierpień 2020
9 / 10 Booking.com
Bufet różnorodny, każdego dnia inne dania na ciepło, jedzenie wyśmienite, w pokojach i na korytarzach cicho i spokojnie- można było porządnie wypocząć, w każdym pokoju leżaki+parawan i balkon.Brak WiFi i klimatyzacji w pokoju, również ciężko uregulować temperaturę pod prysznicem, oraz brak mydła do mycia rąk. Anonimowy , 07 sierpień 2020
5 / 5 Google
Bardzo miła obsługa. Jeszenie bardzo dobre, różnorodne. Na stołówce dziewczyny uśmiechnięte,pomocne. Dwoją się i troją by wszystkie stoliki i krzesła zdezynfekować po każdym. Nawet pomagają przy wejściu odkleić jednorazowe rękawiczki. Po każdym obiedzie świeży obrus aby druga zmiana miała nieużywany. Wymogi sanitarne zapewnione. Czuję się tu bezpiecznie. Polecam Emilia , 07 sierpień 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko było dobrze. Blisko morza.Miła pani na recepcji)))). Personal jest zorientowany na gości. W pokojach brak suszarki do włosów Iryna , 05 sierpień 2020
9 / 10 HotelSystems.pl
spokój i miła obsługa oraz że moglismy być z naszym pieskiem... trochę za krótki czas pomiędzy obiadem a kolacją... (lepiej byłoby obiado kolacja około 17) Natalia , 05 sierpień 2020
7.5 / 10 HotelSystems.pl
Wnętrze pokoju dobre wyzywienie i lokalizacja. Pokoj jednoosobowy na najwyzszym pietrze przez co bardzo halasowalo ptactwo przez co mie mozna bylo sie wyspsc. Danuta , 05 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Znakomita lokalizacja wszędzie blisko, dużo atrakcji, wyżywienie bardzo smaczne, porcje wystarczające i sycące, miła obsługa, dostępne zabiegi w super cenach, na plus duża ilość stoliczków ze środkami dezynfekującymi.Pokoje są ładne, czyste, dobrze zagospodarowane, ale możnaby zmienic firany oraz zasłony, nie modne, w bezowo-czerwono-bordowych kolorach, nie pasują do wystroju pokoi w takim kompleksie wypoczynkowym, są za ciężkie dla oka. Kinga , 05 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Hotel jest bardzo dobrze przygotowany do obsługi gości w czasach pandemii. Wszędzie czysto, wyżywienie smacżne i świeżo przygotowane, personel całego hotelu bardzo miły, pozdrawiamy na recepcji panią Katarzynę Lewoniewską. Chętnie do Was przyjeżdżamy.Duży minus latem brak lodówki . Theresa , 05 sierpień 2020
3 / 10 Booking.com
Sniadania OK, obiekt pochodzi z czasow PRL’u, kiedy “Klient to nasz wróg”, starszy personel nadal stosuje się do tych zasad; mimo, ze prosiliśmy o cenę obejmująca 2-pieski i parking, przysłano nam cenę bez dodatków, rozczarowanie przy zapłacie. Brak pogodnego nastawienie do klienta. Parking \"dostępny\" za ekstra odplata, w czasie naszego pobytu w ogole nie byl dostępny. Brak WiFi i lodowki w pokoju sugeruje, ze ten hotel jest z innej epoki. Pokoje bardzo male, przy niesprzyjającej pogodzie trudno znaleźć sobie miejsce. Cena zdecydowanie wyzsza niz na Chorwacji. Krzysztof , 04 sierpień 2020
9 / 10 Booking.com
Lokazlizacja,obsługa, jedzenie, czystość ma duży plus. Przydałyby się lodówki w pokoju. Olkaa84 , 03 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Polecam ośrodek na pobyt rodzinny. Pyszne jedzenie, bardzo czysto, przemiła obsługa, położenie blisko plaży i deptaku. W ośrodku jest cicho i bardzo dba się o obowiązujące zalecenia sanitarne- termometr i płyny do dezynfekcji, rękawiczki ochronne. Można korzystać z sali zabaw dla dzieci, na korytarzu jest czajnik do gotowania wody. Cena za pobyt zadowalająca i adekwatna do warunków. Weronika , 03 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Zachowane środki ostrożności. Bardzo dobra lokalizacja. Parking jest bardzo drogi. Dla klientów powinny być zniżki. Sławomir , 03 sierpień 2020
6 / 10 Booking.com
Bardzo dobra lokalizacja, blisko do plaży i mola. Posiłki, mały wybór, szczególnie jeśli chodzi o ciepłe dania. Obiad serwowany na talerzach był bardzo skromny. Dariusz , 02 sierpień 2020
5 / 10 Booking.com
Przyzwoita baza zabiegowa, jedzenie było świeże i w miarę smaczne. Od samego wjazdu wita nas nieprzyjemny ochroniarz, który gości traktuje co najmniej jak swoich podwładnych, w pokojach brak nawet mydła do rąk, jedna winda na skrzydło hotelu powoduje kolejki do wjazdu na swoje piętro. Posiłki typowo domowe, nic specjalnego, ale nie były złe. Brudne balkony, tam Panie sprzątające już nie zaglądały. Hotel jak i jego kadra ewidentnie zatrzymali się w złotych latach 90\'tych, gdzie wystarczyło aby hotel był, aby gość był zadowolony. Teraz chyba przydałoby się zmienić podejście. Anonim , 02 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Lokalizacja obiektu wspaniała. Śniadania bardzo dobre i różnorodne menu. Pokój jednoosobowy, dla jednej osoby w sam raz. Piąte piętro, taras, czysto, schludnie. Wrócę na pewno, ze względu na lokalizację. Obsługa na recepcji nie odbiera telefonów, pomimo kilkukrotnych prób dodzwonienia się przed przyjazdem w celu uzgodnienia kilku ważnych kwestii. Za to zachowanie duży minus. Tomasz , 01 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Jedzenie adekwatne do ceny - domowe. Smaczne i lekkie. Monika , 01 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Obsługa w restauracji była bardzo miła. Smaczne jedzenie. Plac zabaw dla dzieci przy restauracji. W restauracji były brudne oparcia od krzeseł. Panie bardzo dokładnie wycierały stoliki, niestety o oparciach krzeseł chyba zawsze zapominały, a siedzieliśmy przy różnych stolikach i krzesła były zawsze brudne. Ciasna łazienka. Brak łóżeczka dla małych dzieci. Sebastian , 31 lipiec 2020
5 / 5 Google
mój i męża pobyt -4 noce ale zarówno pod względem lokalizacji jak i jedzenia-ogromny plus-nie trzeba było podjadać na mieście,wszędzie blisko,ceny w kawiarni nie są wygórowane,obsługa sympatyczna,jedzenie urozmaicone,z chęcią polecę każdemu Beata , 31 lipiec 2020
4 / 5 Google
Ośrodek w starym stylu , lata 80ale czysto, jedzenie smaczne Tomasz , 30 lipiec 2020
6.5 / 10 HotelSystems.pl
Spokój, dyskrecja, czystość, bezpieczeństwo, miła obsluga. Agnieszka , 29 lipiec 2020
8 / 10 Booking.com
Hotel w doskonałej lokalizacji, Panie pokojowe oraz Panie kelnerki bardzo dbały o czystość oraz o dezynfecje. Sympatyczna obsługa hotelu oprócz Pań na recepcji. Na kazdym kroku plyny do dezynfekcji - wielki plus. Jedzenie bardzo przyzwoite śniadanie i kolacja (każdy znajdzie coś dla siebie). Obiady podawane do stolika bardzo dobre. W kawiarni hotelowej miejsce przeznaczone do zabawy dla dzieci również wielki plus za to. Panie z recepcji nieprzyjemne od pierwszego wejścia. Sabina , 29 lipiec 2020
5 / 5 Google
Ośrodek ,,Chalkozyn,, nie należy do nowych i nowoczesnych. Pokoje mają wygodne łóżka i ładną białą pościel. Łazienki małe lecz wszystko jest co konieczne.. Duży balkon ma fotelik i leżak. W nocy w całym obiekcie jest cicho.Czajnik bezprzewodowy znajduje się na korytarzu a w pokoju jest szklanka. Lodówki brak. Jadalnia duza ,bufet śniadaniowy i kolacyjny urozmaicony oraz bardzo dobry. Obiad serwowany - kuchnia domowa i smaczna. Jest kawiarnia ale wieczorków tanecznych nie ma z uwagi na wirusa. Polecam ,,Chalkozyn,,. Dziękuję całej obsłudze. Powrócę z radością. Małgorzata , 29 lipiec 2020
9 / 10 Booking.com
Wszystko ok, tylko balkon pokoju jednoosobowego wychodził akurat na dach z wywiewem klimatyzatora. Nie był to wielki problem, ale niektórym może przeszkadzać szum za oknem i niezbyt imponujący widok. Daria , 28 lipiec 2020
9 / 10 Booking.com
Podobało się · Bardzo miła obsługa na stołówce, polecam opcję z pełnym wyżywieniem dlatego że jedzenie smaczne, codziennie coś innego. Pokoje przestronne, wygodne materace. Są hotelowe rowery więc duży plus za to. Nie podobało się · Kontakt telefoniczny z obiektem niemożliwy, starałam się o różnych porach dnia ale nikt nie odbiera telefonu, jedynie mailowo można się kontaktować. Małżeństwo , 28 lipiec 2020
10 / 10 Booking.com
Przepyszne wyżywienie. Lokalizacja bardzo dobra, bardzo blisko głównego deptaku i parku nadmorskiego. Do plaży 5 minut drogi. Tomasz , 27 lipiec 2020
5 / 10 Booking.com
Podobało się · Lokalizacja Nie podobało się · W łazience nie było nawet mydła, obiekt to relikt poprzedniej epoki. Idealny żeby pokazać młodszym pokoleniom jak wyglądały warunki hotelowe w latach 70-80 ubiegłego wieku Paweł , 26 lipiec 2020
8 / 10 Booking.com
Podobało się · Lokalizacja świetna, 5 min do morza. Miło, czysto bardzo polecam Mielismy pełne wyżywienie, obiady fajne, smaczne i roznorodne. Śniadania i kolacje w sumie to samo caly czas, ale da sie przezyc. Swieze wiec to najwazniejsze. Nie podobało się · Sniadania i kolacje ciut urozmaicone byc powinny Anna , 25 lipiec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Jedzenie w restauracji bardzo smaczne i urozmaicone. Położenie hotelu blisko promenady i plaży. Kazimiera , 24 lipiec 2020
8 / 10 Booking.com
Podobało się · Balkon, sprzęt plażowy, mile panie kelnerki, krzesełka dla dziecka, domowe obiady, dobre jedzenie, sala zabaw dla dzieci, pani kelnerka bez problemu podgrzała słoiczek dla dziecka Nie podobało się · Panie z recepcji są tam za kare, bardzo niemiłe, wręcz musiałam prosić się yy zapłacić za pobyt jedynie pani kierowniczka jedyna miła i kompetentna, mała winda, brakowało naleśników na śniadaniu, Aleksandra , 23 lipiec 2020
8 / 10 Booking.com
Podobało się · Lokalizacja, śniadania oraz leżaki na wyposażeniu. Nie podobało się · Brak możliwości wyboru obiadu (w opcji pełne wyżywienie). Pęknięta umywalka i odpadający kurek pod prysznicem. Paweł , 23 lipiec 2020
3 / 5 Google
Cena adekwatna do jakości oraz przydałoby się szkolenie obsługi recepcji bycia miłym dla klienta, bo odniosłem wrażenie że pracują za karę TM , 22 lipiec 2020
3 / 5 Google
Pokoje zaniedbane wczesny Gierek,super lokalizacja i bajeczne jedzenie Marek , 22 lipiec 2020
4 / 5 Google
Pobyt oceniam dobrze, balkonik w pokoju, pyszne śniadania, wybór bardzo urozmaicony. Obsługa hotelu wydaje się w porzadku. Pokoje wymagają lekkiego remontu, przede wszystkim czegoś co ochłodzi pokój bo tragicznie gorąco. Ania , 22 lipiec 2020
8 / 10 Booking.com
Przede wszystkim lokalizacja bardzo na plus, blisko wszędzie (plaża, promenada, park). Wbrew opiniom o obsłudze, my zostaliśmy mile przyjęci i obsłużeni. Śniadania super, urozmaicone. Pokoje czyste, łóżka wygodne. Brak klimatyzacji w pokojach, w których panuje totalny zaduch w upalne dni. Brak podstawowej zastawy stołowej a wiec nie ma mowy o zjedzeniu w pokoju. Przydało by się lekkie odświeżenie pokoi. Mateusz , 19 lipiec 2020
9 / 10 HotelSystems.pl
Jak zawsze- obsługa restauracyjna jak i wyżywienie bardzo dobre, na podwójną piątkę. Bardzo dobre spanie - materace, pościel. Ogólnie czysto. Brak lodówki na chłodzenie napoi. Lubię to miejsce. Pozdrawiam. Katarzyna , 14 lipiec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Jedzenie bardzo smaczne i duży wybór. Gratuluję szefa kuchni. Obsługa bardzo dobra na każdym stanowisku. Lokalizacja rewelacyjna. Bardzo dobra jakość za rozsądną cenę. Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Danuta , 08 lipiec 2020
3 / 5 Google
Dobre jedzenie, pokoje czyste. Łazienka wymaga remontu Emilka , 08 lipiec 2020
3 / 5 Google
Nie jest złe, na plus jest na pewno miejsce bo wszędzie blisko. Kapturnik , 08 lipiec 2020
5 / 5 Google
Poza doskonałą lokalizacją, hotel jest bardzo przyjazny i godny polecenia. Przemiła obsługa dbająca o gości, bogate menu, wzorowa czystość, więc czegóż więcej potrzeba do udanego wypoczynku? Zdecydowanie polecam pobyt w Chalkozynie :) Barbara , 06 lipiec 2020
5 / 5 Google
Super ośrodek jedzenie wyśmienite duży wybór na śniadania kolacje obiady smaczne domowe bardzo dobra lokalizacja cisza spokój a obsługa na najwyższym poziomie miła pomocna recepcja dotyczy recepcji bazy zabiegowej i pań kelnerek gorąco polecam tylko chalkozyn Kołobrzeg Dorota , 03 lipiec 2020
5 / 5 Google
Chcesz się dobrze czuć odwiedź koniecznie to miejsce. Są same pozytywne strony obsługa miła, przemiła, punkt dobrze usytuowany, pokoje ładne, polecam.. Anna , 02 lipiec 2020
1 / 5 Google
Ośrodek który zatrzymał sie w czasie dobre kilkanascie lat temu. W pokoju jest tv lecz w takim miejscu że wygodnie to się go nie pooglada, łazienka jest lecz i ona zatrzymała sie z remontem kilkanaście lat temu szkoda no i ten wentylator z którego kurz co raz opada na umywalkę. No i jesscze w kwesti pokoi to okna praktycznie nic nie wygłuszaja slychac z ulicy wszystko a klimatyzacji tez brak. W dobie epidemii ośrodek funkcjonuje o ile jest płyn do dezynfekcji rąk i rekawiczki to już mydła brak (może koszty za wielkie). Co do wyżywienia to jak ktoś lubi zabielane zupy to jest ośrodek dla niego. Recepcja służy tylko do rejestracji osób i pobierania opłat szkoda. Więc tak podsumowując to moje ostatni pobyt w interferiach. Jakub , 01 lipiec 2020
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Wyżywienie, obsluga,, SUPER!!! a także higiena i porządki panie sprzątające bardzo miłe, Pokoje zaopatrzone w niezbędny sprzęt potrzebny klientom na wyjście na plażę. Wszędzie blisko. Przestrzegane bezpieczeństwo!!! Niki , 24 czerwiec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
-czystość -miłe panie na stołówce i panie porządkowe -dobre jedzenie -dobra lokalizacja Beata , 17 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Dobre śniadania, czysto na stołówce miły i pomocny personel. Hotel posiada własny parking w dobrej cenie, panowie z ochrony dobrze wykonują swoje zadania, interesują się kto podchodzi do pojazdów i kto nimi wyjeżdża, duże brawa. Za wcześnie kończy się doba hotelowa jest 10.00 a powinna kończyć się najwcześniej o 12.00 Marek , 14 czerwiec 2020
3 / 5 Google
Hotel ma już swoje lata i to widać po pokojach i łazienkach. Pokoje małe, TV za plecami leżąc w łóżku - można dostać skrętu karku. Jeżeli chodzi tylko o nocleg to w porządku. Posiłki smaczne - nawet w dobie koronawirusa dania podawane do stolika różnorodne - każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna. Marcin , 13 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Lokalizacja bardzo dobra.Posiłki doskonałe Justyna , 05 czerwiec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Wyżywienie super szczególnie śniadania i kolacje Renata , 17 marzec 2020
8.5 / 10 HotelSystems.pl
Baza zabiegowa może się poszczycić rewelacyjną, przesympatyczną i profesjonalną obsługą. Dziewczyny są wspaniałe. Podziękowania. Jolanta / Szczecin, 16 marzec 2020
9 / 10 HotelSystems.pl
bardzo dobre warunki jedzenie pyszne duży wybór dań w bufecie dobra współpraca z recepcą byłem po raz trzeci i na pewno nie ostatni. Stanisław , 12 marzec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Pokoje czyste, jedzenie dobre i podane przez bardzo miłe Panie na stołówce i oczywiście bardzo sympatyczna obsługa w bazie zabiegowej. Jadwiga / PRZEMKÓW, 11 marzec 2020
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Czysto w pokojach , panie bardzo miłe i uczynne , ręczniki zmieniane na żądanie. Wyżywienie dostateczne , bardzo smaczne , plus dla kucharek . Henryk , 10 marzec 2020
7.8 / 10 HotelSystems.pl
Wyżywienie dobre,obsługa bardzo dobra,warunki ogólne dobre.Polecam skorzystanie z tego ośrodka wszystkim znajomym,jestem zadowolona z pobytu.Pozdrawiam Ewa , 03 marzec 2020
9.3 / 10 HotelSystems.pl
1. zabiegi na miejscu, duży wybór zabiegów, specjalistyczna pomoc w zakresie doradztwa z fizjoterapii, 2. możliwość zakupu zdrowych i dobrej jakości kosmetyków oraz środków pielęgnacyjnych, 3. kawiarenka na miejscu, 4. propozycje wycieczek. - Mało miejsca w łazience, Urszula , 19 luty 2020
8.5 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo smaczne jedzenie Brak ogólnodostępnego w całym obiekcie WiFi Grażyna , 19 luty 2020
8.5 / 10 HotelSystems.pl
Pokoje czyste i wystarczająco wyposażone. Bardzo wygodne materace. Wyżywienie super, zwłaszcza śniadania i kolacje (duży wybór). Oferta promocyjna konkurencyjna (niska cena) - takich więcej. Bogata baza zabiegowa z miłą obsługą. Można by unowocześnić łazienki. Szkoda, że nie ma basenu. Na wyposażeniu pokoi mogłyby być czajniki (nieduży wydatek) Krzysztof , 19 luty 2020
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Miła obsługa, bardzo dobre wyżywienie. Jacek / Motycz, 21 styczeń 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo przyjazna atmosfera, b. dobra kuchnia i obsługa...Jestem zregenerowany i dopieszczony :))) Grazyna , 08 styczeń 2020
8 / 10 HotelSystems.pl
Hotel na dobrym średnim poziomie adekwatnie do ceny. Dziękuję. Nie zauważyłam minusów, zabiegi bez rewelacji ale przecież to nie sanatorium. elżbieta , 08 styczeń 2020
8.8 / 10 HotelSystems.pl
W Chalkozynie przebywaliśmy już kilka razy i zapewne przyjedziemy ponownie. Ogólna ocena wysoka, polecamy. Jan Henryk , 12 grudzień 2019
4 / 5 TripAdvisor
Doskonała lokalizacja. Bardzo dobre wyżywienie i warunki zakwaterowania. Dostępny (niestety płatny) parking. Minusem jest bardzo duża popularność ośrodka, co skutkuje dużymi trudnościami w uzyskaniu rezerwacji pokoju Edward , 28 październik 2019
5 / 5 Google
Jestem pierwszy raz w sanatorium. Moje wrazenia sa bardzo pozytywne. Bardzo fajne miejsce za przystepna cene. Czytajac opinie niezadowolonych klientów, rece opadaja. Wymagania luksusu za przecietne pieniazki. Typowy Polak. Ogolnie suoer. Polecam. Artur , 28 październik 2019
5 / 5 Google
Tu jest wszystko co jest potrzebne do cudownego wesołego a zarazem zdrowotnego wypoczynku.😊 Wiesława , 30 wrzesień 2019
4 / 5 Google
Prócz tego, że nie należy do najnowszych, nie ma co zbytnio narzekać. Na pewno największa zaletą tego hotelu jest lokalizacja. Przemek , 28 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Na pewno polecę ten obiekt znajomym . Jedzie bardzo dobre , obsługa bardzo miłaCały pobyt był oceniam pozytywnie . Lila , 22 sierpień 2019
10 / 10 Booking.com
fajnie było jak zawsze pachnaca czysta posciel, aż miło się w niej położyć Dorota , 19 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
Nie jest to luksusowy hotel ale naprawdę czysty, obsługa bardzo miła i fachowa jedzenie urozmaicone, smaczne i dużo Maciej , 15 sierpień 2019
8.3 / 10 Booking.com
Pobyt tygodniowy w lipcu 2019 z 8 miesięcznym niemowlęciem. Otrzymaliśmy bez żadnych dopłat największy pokój 3 osobowy na 5 piętrze z lodówką dzięki uprzejmemu personelowi. Mega Super lokalizacja - b. blisko do głównej promenady, plaży jak i molo i portu. Dużo zieleni, park przy hotelu. Blisko parking. Idealny stosunek ceny do jakości! Nie podobało się · Jedzenie - śniadania i kolacje w formie szwedzkiego stołu - jedzenie masowe, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Trudno oczekiwać więcej za cenę którą zapłaciliśmy. Obiady domowe, ale równo na godzinę 13 musisz się stawić bo Cię ominie. W hotelu dużo emerytów, głównie Niemców. Mała i ciasna winda, czasami trzeba było na nią długo czekać. Paweł , 13 sierpień 2019
7.9 / 10 Booking.com
Pobyt bardzo udany. Pogoda dopisała. Wróciłam wypoczęta i zadodolona. Podobało się · Posiłki bardzo smaczne. Lokalizacja bardzo dobra. Blisko morza. Pokoje codziennie sprzątane. Ekipa sprzątająca bardzo miła i uczynna. Nie podobało się · Brak lodówki w pokoju. Niektóre panie na recepcji mogłyby być trochę milsze. Anna , 11 sierpień 2019
10 / 10 Booking.com
Bardzo urozmaicone jedzenie. 3 dania gorące na kolację. W ostatni piątek dali plamę, osoby nie jedzące mięsa nie miały o 17.40 co jeść. Tylko ser żółty i sałatkę. Małgorzata , 11 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
czysto, śnieżno-białe ręczniki, posiłki obfite podane o czasie,personel miły i pomocny.Doskonała lokalizacja.Miejsce godne polecenia. Jolanta , 11 sierpień 2019
4 / 5 Google
Smaczne posiłki. Pokój 3-osobowy wygodny i przestronny z dużym balkonem. Budynek położony w dobrej lokalizacji, blisko plaży i promenady. Ogólnie czysto i bardzo sympatycznie. Śniadania i kolacje w formie szwedzkiego stołu bardzo smaczne, urozmaicone i obfite. Polecam! Karol , 28 lipiec 2019
10 / 10 HotelSystems.pl
Świetna lokalizacja, czyste pokoje,smaczne posiłki i oczywiście bardzo miła obsługa. Cena pobytu jak dla emerytów - odpowiednia. Byłam tu kilkakrotnie i wrócę za rok. Jadwiga / PRZEMKÓW, 15 marzec 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo sympatyczne, życzliwe, zawsze uśmiechnięte panie w bazie zabiegowej, to samo można powiedzieć o paniach w recepcji i paniach pokojowych, generalnie obsługa na medal. Jolanta / Szczecin, 09 marzec 2019
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Obsługa pokoju bardzo dobra, Bardzo czysto, Jedzenie bardzo dobre, położenie hotelu Bardzo dobre JADWIGA / ŚWIDNICA, 07 marzec 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo dobre wyżywienie, sympatyczna obsługa, Zbigniew / GŁOGÓW, 27 luty 2019
4 / 5 TripAdvisor
Pobyt w dn.26.01-02,02.2019r z dwoma 9 letnimi wnukami. Nie jest to mój pierwszy pobyt.Było jak zwykle bardzo dobrze, ale niestety nie ma internetu w pokojach. To jest największy minus pobytu a właściwie jedyny.No i brak uśmiechu Pań na recepcji.A tak wszystko było ok. Alicja , 27 luty 2019
10 / 10 HotelSystems.pl
Pyszna kuchnia Beata / Skoczów, 26 luty 2019
10 / 10 HotelSystems.pl
POMIMO, ŻE HOTEL NIE JEST 5GWIAZDKOWY TO WSZYSTKO BYŁO SUPER ANNA / LUBIN, 19 luty 2019
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Dobre wyżywienie. Wojciech / Wrocław, 13 luty 2019
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Wygodne łóżka, wyposażenie pokoju, wyżywienie. Możliwość korzystania z dodatkowych zabiegów. Usytuowanie ośrodka (bliskość do dworca PKP oraz do plaży). Małgorzata / Legnica, 06 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
dobre wyżywienie ( warzyw dużo, ale owoców brak), sympatyczna pani pokojowa, Teresa / Gubin, 04 luty 2019
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Usytuowanie hotelu w pobliżu morza i innych obiektów sanatoryjnych. Oferta kulturalna. Bogata i różnorodna oferta kulinarna. Bogumiła / Gubin, 01 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Forma organizacyjna, cena, pokoje, wyżywienie, obsługa w jadalni. Małgorzata / Poznań, 23 styczeń 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu . Jedzenie smaczne . Mila obsluga na recepcji i stolowce . Polecam ten hotel kazdemu . Maciej / SOMEREN, 16 październik 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko się podobało,tak trzymajcie -gratulacje za kulturę i szacunek dla klienta. Agnieszka + Oliwia / Warszawa, 17 lipiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Kolejny pobyt w Chalkozynie, kolejny raz udany. Za rok znowu wrócimy :) Joanna / Zielona Góra, 14 czerwiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
przyznaję 10 na 10 punktów Eugeniusz / Prochowice, 15 marzec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
to kolejny mój pobyt z żoną i wnukami. polecam każdemu, lokalizacja doskonała. warunki i wyżywienie rewelacyjne. JAROSŁAW / DOBRZENICE, 09 marzec 2018
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo miła obsługa !!!! Dorota / Pobiedziska, 27 luty 2018
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Lodówka w pokoju, dbałość o ładny wystrój w pokoju (wygodne, w świetnym stanie łóżko i materac, izolujące zasłony), miła obsługa w recepcji, dbałość o bezpieczeństwo wczasowiczów (czujna ochrona przez całą dobę). Ewa / Piotrowice, 22 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Podobało nam się wszystko na pewno jeszcze do Państwa przyjedziemy dobre warunki, smaczne jedzenie, miła obsługa no i blisko do mola. Pozdrawiamy miłego dnia. Stanisław / Koźmin Wielkopolski, 13 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Pełne zadowolenie. Polecam Beata / Skoczów, 06 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
100% zadowolenia. Polecam Beata / Skoczów, 06 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
To mój kolejny pobyt w Chalkozynie.Warunki adekwatne do ceny.Pokoje przytulne ciepłe i czyste(codziennie sprzątane).Jedzenie bardzo dobre ,bufet śniadaniowy i kolacyjny obfity ,dania różnorodne(naleśniki,jabłka w cieście i racuszki-pycha).Potrawy elegancko podane.Obiady bardzo dobre. Obsługa hotelu sympatyczna. Jadwiga / Poznań, 06 luty 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko!!! Dziękujemy za udany wypoczynek!!! Sławomir / Opole, 24 styczeń 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Super wyżywienie i cudowne polozenie Roman / .Chodzież, 16 styczeń 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Byłam pierwszy raz i jestem zadowolona z pobytu - polecam. Ewa / Warszawa, 12 listopad 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
1. obsługa 2. odległość do morza 3. wyżywienie 4..zabiegi Włodzimierz / Osielsko, 07 listopad 2017
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko w jak najlepszym porządku. Stosunek jakości do ceny jest niesamowity:) Wyżywienie wspaniałe, 5 min do plaży, standard pokojów - normalny. Gorąco polecam każdemu kto chce spędzić przemiły czas nad morzem w bardzo ekonomicznej cenie. Anna / Kraków, 11 marzec 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
bardzo dobre wyżywienie,czyste pokoje, miła obsługa Ewa / lubin, 02 marzec 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Wszystko, przyjeżdżamy odpocząć, pospacerować nad morzem, a u was mamy spokojną przystań z miłą obsługą, bardzo dobrą kuchnią (szefowa kuchni to mistrzyni świata), panie kelnerki uśmiechnięte, byliśmy tam 6 raz, pozdrawiamy wszystkich w Chalkozynie Piotr / Wyrzysk, 14 luty 2017
3 / 5 TripAdvisor
bardzo dobra lokalizacja, dobre jedzenie, trzy dania i a kolacje w formie bufetu bardzo bogate. bogata oferta zabiegów. Troszkę brakuje wyższego standardu pokojom. Nie wszystkie łazienki są wyremontowane. wiarus0 , 03 luty 2017
Nasze atuty
ponad 10 milionów zadowolonch Gości Jedna z największych sieci w Polsce Szeroka oferta pakietów pobytowych Atrakcyjne ceny, promocje, rabaty Miła obsługa Najpiękniejsze regiony Polski
Nasze obiekty
Interferie Chalkozyn Kołobrzeg recepcja.chalkozyn@interferie.pl
Zdrojowa 1, 78-100 Kołobrzeg
+48 94 35 476 10 do 17
Bezpieczny hotel