YouTube instagram
Interferie Cechsztyn Ustronie Morskie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia: 9.3/10

9 / 10 Booking.com
Czyste, wygodne pokoje. Wystarczająco szaf, szafek do przechowywania rzeczy. Różnorodne i bardzo smaczne posiłki. Blisko do morza. Możliwość wypożyczenia rowerów (a jest gdzie jeździć). Udogodnienia dla niepełnosprawnych. Zabiegi rehabilitacyjne i SPA. Interesujący program kulturalno oświatowy wieczorami. Anna , 23 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Wspaniałe miejsce do wypoczynku i podreperowania zdrowia. Jolanta , 13 wrzesień 2020
8 / 10 Booking.com
Jedzenie bardzo dobre. Pokój duży ,jasny. Łazienka ok. Brakowało mi balkonu. Maria , 10 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Super obsługa i wspaniałe miejsce. Marian , 07 wrzesień 2020
4 / 5 Google
Przytulne pokoje, miła obsługa, super wypoczynek 😊 Lidia , 03 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Było super, czyste pokoje, pyszne jedzenie, wspaniała obsługa. W przyszłym roku ponownie się tam wybierzemy. Polecam. Ewa , 28 sierpień 2020
5 / 5 Google
Miła obsługa, czysto i bardzo dobre jedzenie Robert , 28 sierpień 2020
5 / 5 Google
Super miejsce miał obsługa i dobre jedzenie. Mateusz , 28 sierpień 2020
5 / 5 Google
Bardzo mila obsługa, pokoje czyste i zdemontowane, jedzenie pyszne Wiola , 28 sierpień 2020
5 / 5 Google
Miła obsługa i pyszne jedzenie. Klub Rowerowy , 21 sierpień 2020
4 / 5 Google
Bardzo dobre jedzenie Jerzy , 14 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Jeden minus to parking akurat tam gdzie było zaparkowane moje auto było stare drzewo na którym siedziały ptaki, po dwóch dniach parkingu auto wyglądało jak jedna wielka ku..a. Na obiad zbyt mała porcja, na kolację brak zimnego napoju. Piotr , 12 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Hotel świetnie przygotowany pod kątem panującego C-19. Uśmiechnięty i pomocny personel. Bartosz , 07 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Jedzenie dobre lokalizacja dobra przestrzeganie obostrzen zwiazanych z pandemia bardzo dobrebrak lodowki Łukasz , 06 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Ładnie wyglądający pokój, wygodne łóżka, przestronna łazienka, miła i sympatyczna obsługa hotelowa. Śniadanie w formie \"szweckiego stołu\" które było smaczne i obfite. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, blisko do morza i głównych ulic miasteczka. Mała liczba miejsc parkingowych na terenie hotelu. Marek , 31 lipiec 2020
5 / 5 Google
Ładne pokoje z super łazienkami. Bliskość morza. Świetne i urozmaicone jedzenie oraz zabiegi. Bardzo miła obsługa. Same pozytywy. Gorąco polecam. Robert , 30 lipiec 2020
5 / 5 Google
Hotel obsługa jedzenie wielkie wielkie wyrazy szacunku super świetne miejsce dla całej rodziny. Polecam z całego serca Mariusz , 29 lipiec 2020
5 / 5 Google
Kochani z czystym sumieniem polecam ośrodek Cechsztyn w Ustroniu morskim.Obsluga super.Przemila pani Iwonka rehabilitantka.Po prostu super ❤️ UWAGA ośrodek nie dla osób które chcą schudnąć.Jedzenie takie pyszne i w takich ilościach że waga idzie w górę.I jeszcze ważne ZWIERZĘTA MILE WIDZIANE. POZDRAWIAMY WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW CECHSZTYNA Andrzej , 29 lipiec 2020
9 / 10 Booking.com
Za krótki czas podawania sniadania. W obecnej sytuacji gdy trzeba przestrzegać zasad odpowiedniej odległości od drugiej osoby tworzyła się dość długa kolejka do bufetu. Późniejsze przyjscie na śniadanie powodowało po pierwsze brak wielu produktow oraz jedzenie sniadania w pośpiechu. Dorota , 29 lipiec 2020
9 / 10 Booking.com
Pokój czyściutki, duży, przestronny, b. duża kabina prysznicowa. Bardzo dobre śniadanie. Bardzo dobra lokalizacja. Miły personel. Obiekt naprawdę super dla osób niepełnosprawnych (winda, kabina bez progów). Sprzęt plażowy jak nowy. Duży parking na obiekcie.Organizacja covidowego śniadania, rozumiemy wytyczne dla obiektów hotelarskich, ale nie rozumiemy podziału tylko na 2 grupy i pełnej sali, gdzie brak odpowiednich odstępów między stolikami. Do tego długie kolejki - naprawdę można było to lepiej zorganizować. Sławomir , 26 lipiec 2020
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Fachową obsługa. Zabiegi profesjonalne. Mili ludzie. Pobyt udany. Krystyna , 22 lipiec 2020
8 / 10 Booking.com
Śniadania bardzo smaczne, kazdy dla siebie napewno cos znajdzie do jedzenia. Czystosc w pokojach. Obsluga bardzo sympatyczna:)Jedyny minusik, zdjecia lazienek przy rezerwacji nie spelnimy moich oczekiwan. Rezerwujac obiekt na zdjeciach byly polazane piekne lazienki, faktycznie sa ale w obiekcie gdzie byl remont. Dlatego jesli Panstwo rezerwuja pobyt radze dopytac w jakim Stanie Panstwo otrzymaja Pokoj:) aczkolwiek nie byla lazienka zła... typowy Prl :) Monika , 19 lipiec 2020
5 / 5 Google
Bardzo dobre jedzenie,miła i uczynna obsługa.Ośrodek położony blisko morza.Duży przestronny pokój.Polecam. Monika , 15 lipiec 2020
10 / 10 Booking.com
Świetna i przemiła obsługa. Bardzo czysto i przyjemnie. Jedzenie bardzo dobre i smaczne. Przede wszystkim bardzo dużo i różnorakie jedzenie. Moja ocena 10/10 Roman , 08 lipiec 2020
4 / 5 Google
Świetne miejsce. Pokoje częściowo wyremontowane, bardzo miła obsługa. Wyżywienie w cenie, nie narzekaliśmy było bardzo dobre. Byliśmy z kotem, ale nie było problemu dopłaciliśmy za pupila. Ośrodek posiada swój parking. Polecam. Bogusław , 07 lipiec 2020
4 / 5 Google
Bardzo małe pokoje ale są czyste i obiekt jest również zadbany. Przemek , 07 lipiec 2020
5 / 5 Google
Byłem już sześć razy i jestem w pełni zadowolony obsługa jak i personel miła jedzenie bardzo dobre polecam ten osrodek Andrzej , 07 lipiec 2020
10 / 10 Booking.com
Polecam pyszne jedzenie dużo .zachowane wszystke standardy epidemiczne naprawdę polecam Lech , 06 lipiec 2020
5 / 5 Google
Przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie, pokoje na wysokim poziomie, czyściutko, jest bardzo blisko do morza, przed hotelem jest gdzie usiąść i dzieci mają się gdzie pobawić... I tak mogła bym chwalić i chwalić wakacje bardzo udane polecam z całego serca...napewno wrócimy tu za rok Joanna , 30 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Lokalizacja, zestaw plażowy, późne wymeldowanie Brak klimatyzacji w pokojach, pokoje od zachodu bardzo nagrzane, słabe wygłuszenie, czajniki na korytarzu, który akurat mieliśmy pod swoimi drzwiami Krzysiek , 29 czerwiec 2020
10 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo nam się podobało wrócimy jeszcze do Was i jeszcze raz dzięki za umożliwienie super pobytu Wiesław , 23 czerwiec 2020
5 / 5 Google
Super zabiegi, czyste pokoje, smaczne posiłki, miła obsługa. Gorąco Polecam 😊 Sławomir , 14 czerwiec 2020
9 / 10 Booking.com
czysto, schludnie, przyjemnie, uprzejmy i pomocny personel Tadeusz , 01 czerwiec 2020
5 / 5 Google
Hotel Interferie CECHSZTYN - to bardzo dobre, spokojne miejsce do wypoczynku i rehabilitacji nad morzem, zwłaszcza poza sezonem letnim. Walfemar , 12 marzec 2020
5 / 5 Google
1 * - za bardzo dobre jedzenie , za różnorodność potraw , za jedzonko bezglutenowe ! 2 * - za czyste przytulne pokoje 3 * - za bardzo dobrze zorganizowane zabiegi gdzie całe gratulacje dla pani Iwonki 4 * - sala fitness , siłownia , ping-pong 5 * - dla ekipy - pracowników którzy tworzą klimat hotelu , minus dla pana w recepcji bo taki jakiś jakby siedział tam za karę. Crazy Mike , 16 luty 2020
5 / 5 Google
Wyslalam rodzicow w sumie do teraz juz 3 razy teraz pojada 4 raz i w maju z nami poraz 5.Moi rodzice tylko tam chca jezdzic bo sie w tym Hotelu naprawde fantastycznie czuja.Kuchnia jest super bardzo duzy wybor, smaczne jedzenie.Pokoje sa duze bo zawsze dla rodzicow bralam duzy pokoj trzyosobowy dla 2 osob, bo niewieka roznica ceny a komfort pobytu zupelnie inny.Zabiegi rodzice zawsze mowia ,ze swietne byly.Moi rodzice zawsze wracaja wypoczeci i szczesliwi.Nie rozumiem tutaj dlaczego opinie sa tutaj niektore tak nedzne i podle. K.M. , 12 luty 2020
2 / 5 Google
Pokoje czyste, ale standard niski. Trafiliśmy na starą część hotelu z łazienkami z PRL-u, szkoda, że na stronie nie ma na ten temat żadnej wzmianki, że nie wszystko jest po remoncie. Przemiła obsługa i to największy plus tego miejsca. Natomiast jedzenie to koszmar. Dobrze, że do Kołobrzegu blisko... Asia , 12 luty 2020
6.7 / 10 Booking.com
+Mozna zabrac ze aoba pieska.Wygodne lózka ,smaczne jedzonko.ladny wyglad pokoji i wystroj korytarzy. -Czajnik na korytarzu zamiast w pokojach.nie dziala radio .za male kosze w lazienkach. Monika , 05 luty 2020
5 / 5 Google
Byłam tutaj pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.Pobyt wypadł na okres Świąt Bożego Narodzenia.W całym obiekcie czuło się tą podniosłą atmosferę.Dekoracje świąteczne dodawały uroku. Bardzo uprzejmia kadra pracownicza i zabiegowa. A Wigilia i Dni świąteczne lepsze niż w domu.Takich wspaniałości sama w domu bym nie zrobiła. Wielkie uznanie dla pań z kuchni. Tak dużej rozmaitości potraw to nie każdy mógł doświadczyć. WIELKIE UZNANIE DLA FIRMY INTERFERIE CECHSZTYN. Brawo.Brawo.Już mam zarezerwowany następny termin na wrzesień 2020 r.Oboje z mężem wyjechaliśmy zadowoleni a ja dodatkowo nie zmęczona przygotowaniami do świąt.I chociaż z Warszawy do Ustronia daleka droga, ,(550km) to GOGĄCO. POLECAM . Ewa , 05 luty 2020
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Spędziliśmy z żoną święta i Nowy rok. Kolacja Wigilijna, menu świąteczne,zabawa Sylwestrowa wspaniale przygotowane.Personel bardzo sympatyczny i pomocny.Dziękujemy!!! Andrzej , 08 styczeń 2020
5 / 5 Google
Bardzo dobre jedzenie, gratulacje dla kuchni, przemiła obsługa kelnerska, pokoje czyste, schludne. Cisza, spokój. obiekt położony bardzo blisko morza. Parking przy hotelu. Polecam a 1000%. Anna , 27 grudzień 2019
8.3 / 10 Booking.com
+Fajnie że była winda. -Brak oznaczenia gdzie znajduje się recepcja Za to wypożyczalnie rowerów było widać z daleka No i to 10 zl za parking poza sezonem z bokingu a jeżeli rezerwacja byłaby przez hotel to 7 zl. Alicja , 28 listopad 2019
9 / 10 Booking.com
Bardzo udany krótki pobyt weekendowy. Podobało się · Dobra lokalizacja, smaczne śniadania. Nie podobało się · Parking hotelowy powinien być za darmo dla gości. Monika , 15 listopad 2019
8 / 10 Booking.com
Fajnie że była winda · Brak oznaczenia gdzie znajduje się recepcja Za to wypożyczalnie rowerów było widać z daleka No i to 10 zl za parking poza sezonem z bokingu a jeżeli rezerwacja byłaby przez hotel to 7 zl Alicja , 22 październik 2019
5 / 5 Google
Jestem tutaj 24 raz bardzo mi się podoba Alicja , 14 październik 2019
10 / 10 interferie
Wielkie dzięki za serdeczną rodzinną atmosferę, przepyszną smakowitą kuchnię i wspaniałą obsługę. Szczególne podziękowania p. Iwonce, która każdego dnia od rana dba o naszą lepszą kondycję i stawia nas na nogi. - wpis z Księgi Pamiątkowej Irena P., Krystyna M / Ścinawa, 14 wrzesień 2019
5 / 5 Google
dobra cena za pokoj, nawet w sezonie, czysto , milo obsluga, blisko morza Anastazja , 19 sierpień 2019
4 / 5 Google
Spoko i ceny dobre. Miejsce do polecenia na kurację. Wiele w ofercie masaże ,wycieczki ,i wiele innych Piotr , 19 sierpień 2019
6.8 / 10 HotelSystems.pl
Posiłki, zwłaszcza szwedzki bufet bardzo dobre. Obsługa w recepcji kompetentna i pomocna. Henryk / Jelenia gora, 07 sierpień 2019
5 / 5 TripAdvisor
Chcemy podzielić się wrażeniami z pobytu Zaskoczyły Nas bardzo dobre warunki, wygodne pokoje, czyste i funkcjonalne oraz nowoczesne łazienki. Bardzo miły i pomocy personel począwszy od Pani Dyrektor poprzez personel sprzątający, pracyjący w recepcji,kawiarni, a szczególnie kelnerki i kelnerzy.Smaczne posiłki estetycznie podane doskonale doprawione.Przemiła Pni Iwonka w gabinetach zabiegowych, wspaniale zorganzowana, pamiętająca o każdym kuracjuszu. Serdecznie dziękujemy kuracjusze z Poznania i Wrocławia. Fajna Grupa , 13 czerwiec 2019
3 / 5 Google
Jest ok. Bardzo dobre obiady, miła obsluga. Pokoje duże i czyste, w średnim standardzie. Najsłabsze ogniwo to łazienki pamiętające jeszcze PRL i śmierdzące. Po za tym wszystko w jak najlepszym porządku. Idealna lokalizacja obok mini aqua park i morze. Ogólnie polecam. Paweł , 07 maj 2019
10 / 10 Booking.com
Bardzo duży wybór posiłków oraz bardzo dobre jedzenie. Pokoje czyste i zadbane. Miły personel. Daniel , 07 maj 2019
9 / 10 Booking.com
Śniadania bardzo smaczne i różnorodne. Obiady dwudaniowe, smaczne z dostosowaniem do diety na życzenie klienta. Miła i uprzejma obsługa. Stanisława , 17 marzec 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Miła atmosfera, pyszne jedzenie. Marianna / Chorzele, 28 luty 2019
10 / 10 interferie
Było tak pięknie, że zabrakło nam czasu, aby wymyślić mądry wpis. Napiszemy z serca - u Was jak w domu. Dziękujemy za Gościnność i do zobaczenia! - wpis z Księgi Pamiątkowej Marzena. Fundacja Obudź Nadzieję , 23 luty 2019
5 / 5 TripAdvisor
Właśnie wróciłam z ferii:D i jestem zachwycona:D dostaliśmy z mężem pokój świeżo po grudniowym remoncie :D tak więc pokoik i łazienka był śliczny :D obsługa przesympatyczna:D jedzenie pyszne \"jak u mamy\"- jeśli ktoś ma jakąś dietę to wystarczy o ty poinformować obsługę to ma specjalnie przygotowywane posiłki:D Zabiegi super- polecam borowinę - pojechaliśmy w tym pakiecie zabiegowa zima:D Dodatkowo dostaliśmy po 2 wejściówki na basen, który był 5 min od hotelu - każde wejscie po 3 h. Mogę polecić hotel szczególnie rodziną z dziećmi jest to miejsce bardzo przyjazne :DD Czysto codziennie sprzątane, ręczniki i pościel na prośbę wymieniane na nowe. Dawno nie byłam w miejscu gdzie czuło się tak serdeczna atmosferę, a obsługa zawsze z chęcią i uśmiechem pomagała. Zrobiłam zdjęcia pokoju bo te co tu są na stronie z poprzednich lat mnie samą troszkę wystraszyły na szczęście to już przeszłość:D Marlena , 15 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
gimnastyka poranna, organizacja zabiegów, baza zabiegowa, miła obsługa Dariusz / Głogów, 14 luty 2019
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Baza zabiegowa i obsługa rehabilitacyjna Ewa / Strzałkowo, 19 styczeń 2019
10 / 10 interferie
\"Zimowisko dla rodzin z dziećmi\". Kolejny pobyt spędzony w miłej atmosferze. Już od samego wejścia wszyscy mili, uprzejmi. Remonty na duży plus - zmiany na korzyść. Naładowani jesteśmy na cały rok pozytywną energią. Dziękujemy!!! - wpis z Księgi Pamiątkowej Kasia i Marek z Jasiem , 12 styczeń 2019
10 / 10 interferie
Serdecznie dziękuję za otulenie ciepłem, miłą rodzinną atmosferę, pyszne posiłki, przyjemne i skuteczne zabiegi. Dziękuję za szczerą troskę każdego Pracownika o pełne zadowolenie klienta. Jest to mój pierwszy pobyt w \"Cechsztyn\" lecz na pewno tu wrócę. - wpis z Księgi Pamiątkowej Janina B. / Poznań, 08 grudzień 2018
10 / 10 interferie
Bardzo serdecznie dziękujemy za kolejny wspaniały pobyt w tym ośrodku. Przyjeżdżamy tutaj kolejny raz, jesteście wspaniali, super zabiegi, miła atmosfera. Widać wzorową pracę p. Dyrektor, ten ośrodek kwitnie. Wszystko zadbane i dopilnowane. Profesjonalizm w każdym calu. A jeszcze miła atmosfera, dobre jedzonko dodają smaczku. - wpis z Księgi Pamiątkowej L. W. W , 23 listopad 2018
10 / 10 interferie
Dziękujemy! Było wspaniale, ale wszystko co dobre, szybko się kończy, nasz pobyt również. Atmosfera wspaniała, pyszne jedzenie, miła obsługa, a zabiegi !!! - brak słów by podziękować za profesjonalizm, uśmiech, super rady p. Iwonki, Wracamy za rok.. po raz piąty. - wpis z Księgi Pamiątkowej Grupa Mogilno, Świeradów, Legnica, Młyńsko , 27 październik 2018
10 / 10 interferie
Bardzo dobrze zlecone zabiegi, profesjonalna obsługa p. rehabilitantki podczas zabiegów, które skutecznie oddziaływają na schorowany organizm. - wpis do Księgi Pamiętkowej Teresa i Zuzanna K. , 24 sierpień 2018
10 / 10 interferie
Bardzo miły i przyjemny wypoczynek. Obsługa na najwyższym poziomie! Na pewno wrócimy! - wpis z Księgi Pamiątkowej rodzina , 01 lipiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
położenie hotelu ,wspaniała smaczna kuchnia Jakub / Żarnowiec, 05 czerwiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Pełne zadowolenie wyjazd spełnił swe założenia, rekreacyjne, wypoczynkowe i rehabilitacyjne. Antoni / Rakszawa, 01 czerwiec 2018
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Boskie jedzenie , ekstra obsługa , dobre zabiegi , czysto , miło się spędza czas po południu korzystając z usług dodatkowych jak grill , jazda na rowerze ,korzystanie z basenu Bogdan / Mrągowo, 29 maj 2018
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo fajny pobyt, bardzo miła atmosfera, w restauracji bardzo szeroki wybór posiłków , miła obsługa w restauracji , na recepcji wszyscy bardzo pomocni i mili. Zabiegi bardzo dobrze dobrane na 100% wykorzystane w czasie pobytu. Bardzo czyściutko i przytulnie itd. Super super super :) :) :) JUSTYNA / RADWANICE, 04 maj 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
wszystkie kryteria oceniam na 10 punktów. Pozdrawiam JAROSŁAW / ZARĘBA, 02 maj 2018
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Za tą cenę prawie wszystko OK Bolesław / Borzygniew, 07 marzec 2018
8.3 / 10 HotelSystems.pl
Wyżywienie, miła atmosfera. Elżbieta / Bydgoszcz, 06 marzec 2018
Nasze atuty
ponad 10 milionów zadowolonch Gości Jedna z największych sieci w Polsce Szeroka oferta pakietów pobytowych Atrakcyjne ceny, promocje, rabaty Miła obsługa Najpiękniejsze regiony Polski
Nasze obiekty
Interferie Cechsztyn Ustronie Morskie recepcja.cechsztyn@interferie.pl
Chrobrego 58, 78-111 Ustronie Morskie
+48 (94) 35 15 590
Bezpieczny hotel