YouTube instagram
Interferie Cechsztyn Ustronie Morskie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia: 9.2/10

5 / 5 Google
1 * - za bardzo dobre jedzenie , za różnorodność potraw , za jedzonko bezglutenowe ! 2 * - za czyste przytulne pokoje 3 * - za bardzo dobrze zorganizowane zabiegi gdzie całe gratulacje dla pani Iwonki 4 * - sala fitness , siłownia , ping-pong 5 * - dla ekipy - pracowników którzy tworzą klimat hotelu , minus dla pana w recepcji bo taki jakiś jakby siedział tam za karę. Crazy Mike , 16 luty 2020
5 / 5 Google
Wyslalam rodzicow w sumie do teraz juz 3 razy teraz pojada 4 raz i w maju z nami poraz 5.Moi rodzice tylko tam chca jezdzic bo sie w tym Hotelu naprawde fantastycznie czuja.Kuchnia jest super bardzo duzy wybor, smaczne jedzenie.Pokoje sa duze bo zawsze dla rodzicow bralam duzy pokoj trzyosobowy dla 2 osob, bo niewieka roznica ceny a komfort pobytu zupelnie inny.Zabiegi rodzice zawsze mowia ,ze swietne byly.Moi rodzice zawsze wracaja wypoczeci i szczesliwi.Nie rozumiem tutaj dlaczego opinie sa tutaj niektore tak nedzne i podle. K.M. , 12 luty 2020
2 / 5 Google
Pokoje czyste, ale standard niski. Trafiliśmy na starą część hotelu z łazienkami z PRL-u, szkoda, że na stronie nie ma na ten temat żadnej wzmianki, że nie wszystko jest po remoncie. Przemiła obsługa i to największy plus tego miejsca. Natomiast jedzenie to koszmar. Dobrze, że do Kołobrzegu blisko... Asia , 12 luty 2020
6.7 / 10 Booking.com
+Mozna zabrac ze aoba pieska.Wygodne lózka ,smaczne jedzonko.ladny wyglad pokoji i wystroj korytarzy. -Czajnik na korytarzu zamiast w pokojach.nie dziala radio .za male kosze w lazienkach. Monika , 05 luty 2020
5 / 5 Google
Byłam tutaj pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.Pobyt wypadł na okres Świąt Bożego Narodzenia.W całym obiekcie czuło się tą podniosłą atmosferę.Dekoracje świąteczne dodawały uroku. Bardzo uprzejmia kadra pracownicza i zabiegowa. A Wigilia i Dni świąteczne lepsze niż w domu.Takich wspaniałości sama w domu bym nie zrobiła. Wielkie uznanie dla pań z kuchni. Tak dużej rozmaitości potraw to nie każdy mógł doświadczyć. WIELKIE UZNANIE DLA FIRMY INTERFERIE CECHSZTYN. Brawo.Brawo.Już mam zarezerwowany następny termin na wrzesień 2020 r.Oboje z mężem wyjechaliśmy zadowoleni a ja dodatkowo nie zmęczona przygotowaniami do świąt.I chociaż z Warszawy do Ustronia daleka droga, ,(550km) to GOGĄCO. POLECAM . Ewa , 05 luty 2020
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Spędziliśmy z żoną święta i Nowy rok. Kolacja Wigilijna, menu świąteczne,zabawa Sylwestrowa wspaniale przygotowane.Personel bardzo sympatyczny i pomocny.Dziękujemy!!! Andrzej , 08 styczeń 2020
8.3 / 10 Booking.com
+Fajnie że była winda. -Brak oznaczenia gdzie znajduje się recepcja Za to wypożyczalnie rowerów było widać z daleka No i to 10 zl za parking poza sezonem z bokingu a jeżeli rezerwacja byłaby przez hotel to 7 zl. Alicja , 28 listopad 2019
9 / 10 Booking.com
Bardzo udany krótki pobyt weekendowy. Podobało się · Dobra lokalizacja, smaczne śniadania. Nie podobało się · Parking hotelowy powinien być za darmo dla gości. Monika , 15 listopad 2019
8 / 10 Booking.com
Fajnie że była winda · Brak oznaczenia gdzie znajduje się recepcja Za to wypożyczalnie rowerów było widać z daleka No i to 10 zl za parking poza sezonem z bokingu a jeżeli rezerwacja byłaby przez hotel to 7 zl Alicja , 22 październik 2019
5 / 5 Google
Jestem tutaj 24 raz bardzo mi się podoba Alicja , 14 październik 2019
10 / 10 interferie
Wielkie dzięki za serdeczną rodzinną atmosferę, przepyszną smakowitą kuchnię i wspaniałą obsługę. Szczególne podziękowania p. Iwonce, która każdego dnia od rana dba o naszą lepszą kondycję i stawia nas na nogi. - wpis z Księgi Pamiątkowej Irena P., Krystyna M / Ścinawa, 14 wrzesień 2019
5 / 5 Google
dobra cena za pokoj, nawet w sezonie, czysto , milo obsluga, blisko morza Anastazja , 19 sierpień 2019
4 / 5 Google
Spoko i ceny dobre. Miejsce do polecenia na kurację. Wiele w ofercie masaże ,wycieczki ,i wiele innych Piotr , 19 sierpień 2019
6.8 / 10 HotelSystems.pl
Posiłki, zwłaszcza szwedzki bufet bardzo dobre. Obsługa w recepcji kompetentna i pomocna. Henryk / Jelenia gora, 07 sierpień 2019
5 / 5 TripAdvisor
Chcemy podzielić się wrażeniami z pobytu Zaskoczyły Nas bardzo dobre warunki, wygodne pokoje, czyste i funkcjonalne oraz nowoczesne łazienki. Bardzo miły i pomocy personel począwszy od Pani Dyrektor poprzez personel sprzątający, pracyjący w recepcji,kawiarni, a szczególnie kelnerki i kelnerzy.Smaczne posiłki estetycznie podane doskonale doprawione.Przemiła Pni Iwonka w gabinetach zabiegowych, wspaniale zorganzowana, pamiętająca o każdym kuracjuszu. Serdecznie dziękujemy kuracjusze z Poznania i Wrocławia. Fajna Grupa , 13 czerwiec 2019
3 / 5 Google
Jest ok. Bardzo dobre obiady, miła obsluga. Pokoje duże i czyste, w średnim standardzie. Najsłabsze ogniwo to łazienki pamiętające jeszcze PRL i śmierdzące. Po za tym wszystko w jak najlepszym porządku. Idealna lokalizacja obok mini aqua park i morze. Ogólnie polecam. Paweł , 07 maj 2019
10 / 10 Booking.com
Bardzo duży wybór posiłków oraz bardzo dobre jedzenie. Pokoje czyste i zadbane. Miły personel. Daniel , 07 maj 2019
9 / 10 Booking.com
Śniadania bardzo smaczne i różnorodne. Obiady dwudaniowe, smaczne z dostosowaniem do diety na życzenie klienta. Miła i uprzejma obsługa. Stanisława , 17 marzec 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
Miła atmosfera, pyszne jedzenie. Marianna / Chorzele, 28 luty 2019
10 / 10 interferie
Było tak pięknie, że zabrakło nam czasu, aby wymyślić mądry wpis. Napiszemy z serca - u Was jak w domu. Dziękujemy za Gościnność i do zobaczenia! - wpis z Księgi Pamiątkowej Marzena. Fundacja Obudź Nadzieję , 23 luty 2019
5 / 5 TripAdvisor
Właśnie wróciłam z ferii:D i jestem zachwycona:D dostaliśmy z mężem pokój świeżo po grudniowym remoncie :D tak więc pokoik i łazienka był śliczny :D obsługa przesympatyczna:D jedzenie pyszne \"jak u mamy\"- jeśli ktoś ma jakąś dietę to wystarczy o ty poinformować obsługę to ma specjalnie przygotowywane posiłki:D Zabiegi super- polecam borowinę - pojechaliśmy w tym pakiecie zabiegowa zima:D Dodatkowo dostaliśmy po 2 wejściówki na basen, który był 5 min od hotelu - każde wejscie po 3 h. Mogę polecić hotel szczególnie rodziną z dziećmi jest to miejsce bardzo przyjazne :DD Czysto codziennie sprzątane, ręczniki i pościel na prośbę wymieniane na nowe. Dawno nie byłam w miejscu gdzie czuło się tak serdeczna atmosferę, a obsługa zawsze z chęcią i uśmiechem pomagała. Zrobiłam zdjęcia pokoju bo te co tu są na stronie z poprzednich lat mnie samą troszkę wystraszyły na szczęście to już przeszłość:D Marlena , 15 luty 2019
9.3 / 10 HotelSystems.pl
gimnastyka poranna, organizacja zabiegów, baza zabiegowa, miła obsługa Dariusz / Głogów, 14 luty 2019
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Baza zabiegowa i obsługa rehabilitacyjna Ewa / Strzałkowo, 19 styczeń 2019
10 / 10 interferie
\"Zimowisko dla rodzin z dziećmi\". Kolejny pobyt spędzony w miłej atmosferze. Już od samego wejścia wszyscy mili, uprzejmi. Remonty na duży plus - zmiany na korzyść. Naładowani jesteśmy na cały rok pozytywną energią. Dziękujemy!!! - wpis z Księgi Pamiątkowej Kasia i Marek z Jasiem , 12 styczeń 2019
10 / 10 interferie
Serdecznie dziękuję za otulenie ciepłem, miłą rodzinną atmosferę, pyszne posiłki, przyjemne i skuteczne zabiegi. Dziękuję za szczerą troskę każdego Pracownika o pełne zadowolenie klienta. Jest to mój pierwszy pobyt w \"Cechsztyn\" lecz na pewno tu wrócę. - wpis z Księgi Pamiątkowej Janina B. / Poznań, 08 grudzień 2018
10 / 10 interferie
Bardzo serdecznie dziękujemy za kolejny wspaniały pobyt w tym ośrodku. Przyjeżdżamy tutaj kolejny raz, jesteście wspaniali, super zabiegi, miła atmosfera. Widać wzorową pracę p. Dyrektor, ten ośrodek kwitnie. Wszystko zadbane i dopilnowane. Profesjonalizm w każdym calu. A jeszcze miła atmosfera, dobre jedzonko dodają smaczku. - wpis z Księgi Pamiątkowej L. W. W , 23 listopad 2018
10 / 10 interferie
Dziękujemy! Było wspaniale, ale wszystko co dobre, szybko się kończy, nasz pobyt również. Atmosfera wspaniała, pyszne jedzenie, miła obsługa, a zabiegi !!! - brak słów by podziękować za profesjonalizm, uśmiech, super rady p. Iwonki, Wracamy za rok.. po raz piąty. - wpis z Księgi Pamiątkowej Grupa Mogilno, Świeradów, Legnica, Młyńsko , 27 październik 2018
10 / 10 interferie
Bardzo dobrze zlecone zabiegi, profesjonalna obsługa p. rehabilitantki podczas zabiegów, które skutecznie oddziaływają na schorowany organizm. - wpis do Księgi Pamiętkowej Teresa i Zuzanna K. , 24 sierpień 2018
10 / 10 interferie
Bardzo miły i przyjemny wypoczynek. Obsługa na najwyższym poziomie! Na pewno wrócimy! - wpis z Księgi Pamiątkowej rodzina , 01 lipiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
położenie hotelu ,wspaniała smaczna kuchnia Jakub / Żarnowiec, 05 czerwiec 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Pełne zadowolenie wyjazd spełnił swe założenia, rekreacyjne, wypoczynkowe i rehabilitacyjne. Antoni / Rakszawa, 01 czerwiec 2018
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Boskie jedzenie , ekstra obsługa , dobre zabiegi , czysto , miło się spędza czas po południu korzystając z usług dodatkowych jak grill , jazda na rowerze ,korzystanie z basenu Bogdan / Mrągowo, 29 maj 2018
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Bardzo fajny pobyt, bardzo miła atmosfera, w restauracji bardzo szeroki wybór posiłków , miła obsługa w restauracji , na recepcji wszyscy bardzo pomocni i mili. Zabiegi bardzo dobrze dobrane na 100% wykorzystane w czasie pobytu. Bardzo czyściutko i przytulnie itd. Super super super :) :) :) JUSTYNA / RADWANICE, 04 maj 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
wszystkie kryteria oceniam na 10 punktów. Pozdrawiam JAROSŁAW / ZARĘBA, 02 maj 2018
8.8 / 10 HotelSystems.pl
Za tą cenę prawie wszystko OK Bolesław / Borzygniew, 07 marzec 2018
8.3 / 10 HotelSystems.pl
Wyżywienie, miła atmosfera. Elżbieta / Bydgoszcz, 06 marzec 2018
Nasze atuty
8 milionów obsłużonych gości Jedna z największych sieci w Polsce Szeroka oferta Pakietów Atrakcyjne ceny, promocje, rabaty Miła obsługa Sprawdź nas na Facebooku Najpiękniejsze regiony Polski
Nasze obiekty
Interferie Cechsztyn Ustronie Morskie recepcja.cechsztyn@interferie.pl
Chrobrego 58, 78-111 Ustronie Morskie
+48 (94) 35 15 590