YouTube instagram
Interferie Aquapark Sport Hotel Malachit

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia: 8.8/10

10 / 10 Booking.com
Miła obsługa, czysto w pokoju. Smaczne śniadanie. Ładne miejsce. Kompleks wodny juz w cenę. Fajny widok z okna. Jest balkon. Parking płatny. Vassili , 17 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Aquapark, zabiegi, obsługa, śniadania bardzo dobre. Ogólnie pobyt udany. Rezerwowałam pokój z balkonem, otrzymaliśmy bez. Pani skomentowała to tak, że niektóre z pokoi maja balkon (na stronie pisze, że większość) nam sie trafił bez. Ok. Tylko przy rezerwacji wyraznie pisało \"balkon\". Inaczej bym o taki poprosila. Wifi słabe. Nie łączyło. Byliśmy z małym dzieckiem. Brak czajnika nawet na piętrze. Mąż latał na dół napełnić termos. Jednego dnia impreza do 24, ale nasza córcia spala jak zabita więc nie byl to problem. Choc nie kazdy bral udzial w imprezie i moglo to przeszkadzac. Kinga , 15 czerwiec 2020
5 / 10 Booking.com
Plusy: Śniadanka bardzo smaczne i wszystko było świeżutkie personel miły,baseny ok Nie podobało się: Pusty pojemnik na mydło przy umywalce i prócz tego było wszystko w porządku Jola , 15 czerwiec 2020
10 / 10 Booking.com
Jedzenie jest super i mega!!!! Piękne widoki z balkonu. Pokoje czyste, bardzo udany wyjazd Ograniczony czas korzystania z aquaparku Monika , 14 czerwiec 2020
5 / 5 Google
super miejsce smaczne jedzenie wspaniałe widoki Marian , 14 czerwiec 2020
5 / 5 Google
Może i nie ma 5* to i tak jest fajnie. Jedzenie w formie bufetu, aquapark na miejscu. Darek , 23 kwiecień 2020
6.7 / 10 HotelSystems.pl
Bezsprzecznie Aquapark jest największym atutem hotelu. Ciepła woda w basenie wywołała radość u dzieci. Zjeżdżalnie i solankowe jacuzzi również bardzo zadowalające. Baza sportowa również jest wysoce zadowalająca. Wybór aktywności jest duży: siłownia, sala gimnastyczna (pełnowymiarowa), stół do pingponga, bilard. Jeśli chodzi o posiłki to byliśmy naprawdę mile zaskoczeni. Zarówno wybór jak i smak potraw naprawdę na wysokim poziomie (zarówno śniadania, jak i obiadokolacje). Posiłki na bieżąco uzupełniane. Ogromna różnica w porównaniu do Hotelu Bornit, oczywiście na plus dla Malachitu. Grota solna z której również korzystaliśmy warta odwiedzenia. Ocena jest na poziomie 8 pkt. ponieważ nie korzystaliśmy z hotelowego SPA, a nie ma możliwości pominięcia tej pozycji. Marcin , 02 marzec 2020
6.2 / 10 Booking.com
+Położenie i widoki.. -Zimna woda na basenie. Do kolacji tylko woda !!! Łazience przydał by się remont. Brak czajnika w pokoju.. user , 12 luty 2020
7.5 / 10 Booking.com
+Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone i bez ograniczeń. Część aquaparku zadbana i czysta. Słowa uznania dla masażysty, Pana Zbyszka, profesjonalny, trafnie diagnozuje problem i daje wskazówki.. -Niski standard pokoju, wymagający remontu, szczególnie łazienka.. Monika , 12 luty 2020
3 / 5 Google
Na dzień dobry malutka winda na cały obiekt która i tak nie dojeżdża do najwyższego piętra, po wyjściu z windy na korytarzu bardzo specyficzny i nieprzyjemny zapach chyba środków chemicznych w pokoju to samo dodatkowo na suficie przy oknie w pokoju jak i łazience grzyb, ogólnie pokój czysty ale prosiłem i dzwoniłem 2 razy żeby był pokoju z balkonem zapewniali ze tak będzie, niestety.... nie było , pokoje słabo wyciszone, akurat w tym dniu była dyskoteka i do 23 ściany dudniły, Basen bardzo fajny duży i czysty, jest co robić bilard siłownia itp. to na duzy plus, jedzenie poprawne dosyć spory wybór jedyny minus ze do obiadoklacji jest tylko woda a na barze napoje dosyć drogie , czysty biznes :) dużo do poprawy mały remont by się przydał , na zewnątrz hotel nie zachęca :) ogólnie pobyt oceniam na 3 Patryk , 26 styczeń 2020
5 / 5 Google
Liczba atrakcji ograniczona ale dla nas super. Jeden basen do plywania, jeden brodzik dla maluszkow, jedno jakuzi solankowe, jeden basen z naprawdę mega ciepla woda i jeden z zimna. Do wyboru do koloru. Jedyne co słabe to suszarki. MB , 22 styczeń 2020
4 / 5 Google
Miejsce fajne na wypoczynek. Obiekt basenowy rewelacyjnie dopasowany pod dzieci. Duży wybór posiłków. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyny minus to brak czajnika w pokojach. Krzysztof , 20 styczeń 2020
3 / 5 Google
Ogólny wizerunek obiektu dobry. Aspiruje na więcej gwiazdek ale jeszcze brakuje. Pokoje w miarę czyste, natomiast w łazienkach dramat, zaniedbane i zapleśniałe, na suficie i w rogach kabiny widoczne ślady pleśni, bardzo słaba wentylacja. Na balkonie wykonano barierki ograniczające możliwość spacerów i podglądania. Jedzenie naprawdę nas zaskoczyło, było bardzo różnorodne i dobre! Śniadania w porządku, powtarzalne ale to standard niestety w hotelach. Brak czajników w pokojach to naprawdę żenada, pokoi jest chyba 80 co przy cenie około 50 netto za hotelowy czajnik daje 4k. Prawie tyle zapłaciliśmy za pobyt a po wrzątek musieliśmy biegać na dół. Obsługa nadrabia, jedna z kelnerek ma dość specyficzny sposób bycia ale rozumiemy. Minus też za jedną mała windę na cały obiekt. Bardziej opłacało nam się chodzić po schodach niż na nią czekać. Aquapark fajny choć bardzo krótko otwarty, ratownicy obecni cały czas. Miejsce na odpoczynek w naszym stylu, można wyskoczyć w góry i tylną dróżką przejść do centrum. Powietrze czyste, coś w rodzaju Szczyrku tyle ze kominów jest 5 na krzyż :) Grzegorz , 20 styczeń 2020
4 / 5 Google
Hotel lata swietnosci ma za soba. Obsluga niezbyt mila. Plus za baseny. Najwiekszym atutem jest jednak jedzenie. Tradycyjnie i bardzo smacznie. Piotr , 20 styczeń 2020
3 / 5 Google
Cena odpowiednia do jakości. W porządku. Rafał , 20 styczeń 2020
7 / 10 Booking.com
+Super lokalizacja, pyszne śniadania, strefa dla dzieci, aquapark w cenie. -Brak czajnika w pokoju, mało gniazdek, słabe wyciszenie pokoi, łazienki wymagają odświeżenia, mała winda. Booking.com user , 06 styczeń 2020
4 / 5 Google
Świetne miejsce na wypoczynek i relaks, godne polecenia. Duży wybór śniadaniowy oraz duży wybór na obiadokolacje, każdy znajdzie coś dla siebie. Minus taki, że do obiadokolacji nie ma nic podawanego do picia - trzeba kupić w barze, jedna winda na cały hotel - zdecydowanie za mało. Obsługa bardzo miła i pomocna. Zabiegi - ja korzystałam z kapsuły młodości oraz masaż na łóżku wodnym - hydro jet, polecam. W pokojach moim zdaniem wykładzina okropna, łóżka pojedyncze, dla par powinno być jedno duże wspólne. Basen - temperatura wskazuję 30 stopni a mimo to odczuwalna jest chłodna woda, jacuzzi (basen solankowy)- super. Miejsce zgodne z opisem na stornie internetowej. Zdjęcia aż tak mocno nie różnią się od faktycznego stanu pokoi i obiektu. Kinga , 14 grudzień 2019
3 / 5 TripAdvisor
Hotel położony poza centrum przy drodze wjazdowej od strony Szklarskiej Poręby. Na duży plus zasługuje dwupoziomowy aquapark ze zjeżdżalniami oraz duży wybór dań podawanych w formie szwedzkiego stołu - śniadanie i obiadokolacja. Fajnym rozwiązaniem jest miejsce zabaw dla dzieci zlokalizowane za przeszkleniem w bezpośrednim sąsiedztwie restauracji i drink baru, a także kilku telewizorów zawieszonych na ścianie. To ostatnie miejsce jest idealne na obejrzenie meczu lub innego wydarzenia w większym towarzystwie. Restauracja hotelowa na średnim poziomie. Niestety panuje w niej dość duży gwar. Pokoje na przyzwoitym poziomie, ale muszę zaznaczyć, że mieliśmy studio dwupokojowe. Niestety okna były nieszczelne i przy silnym wietrze chłód \"wchodził\" oknami. Łazienka nieduża i wymagająca odnowienia. Peregrine , 12 grudzień 2019
3 / 5 Google
Lokalizacja oddalona od centrum - pacerem 25 minut. Hotel lata świetności ma już za sobą. Na pochwałe zasługują wyremontowane sale oraz lobby i bar. Na pochwałe zasługują ładne widoki na góry. Śniadania różnorodne i smaczne. Obsługa miła. Pokoje czyste jednak wymagające remontu. Krzysztof , 06 grudzień 2019
4 / 5 Google
Więc tak. W pokojach łóżka pojedyncze więc z żoną na jednym się nie zmiescicie. (chyba że z bardzo chuda). Pokoje schludne ale nic więcej. Kabina prysznicowa nieco niedomyta. Hotel jest pełen Niemców (nie jest to problem - stwierdzam fakt) którzy okupuja (jak to mają w zwyczaju) najcieplejsza cześć basenu. Duży plus za dostęp do całego kompleksu basenowego bez ograniczeń czasowych (dla gości hotelowych). Bardzo dobre sniadania (rewelacyjne). Parking dodatkowo płatny (skandal). Ładny widok przez okno i blisko do centrum. Pan w recepcji zawsze uśmiechnięty. Panie też. Robert , 27 październik 2019
5 / 5 Google
Piękna okolica, hotel leży w dolinie otoczony wianuszkiem wzniesień Obiekt jest dosyć spory, pokoje ładnie urządzone z większości jest niezły widok z okna. Całkiem duży parking, zewnętrzny plac zabaw oraz tarasy wypoczynkowe i kawiarniane. No i oczywiście aquapark. Dobre miejsce na przyjazd z dzieciakami albo ma urządzanie imprez okazjonalnych lub konferencji Mikołaj , 26 październik 2019
5 / 5 Google
Wspaniały Personal,jedzenie pyszne duży wybór dań,pokój 700 czyściutki przestronny POLECAM ten hotel Jola Joalnta , 21 październik 2019
9 / 10 Booking.com
Obsługa była kompetentna i uprzejma.Reagowali natychmiast gdy mieliśmy jakieś pytania lub wątpliwości.Badzo dobre jedzenie, róznorodne i w duzych ilościach i super zaplecze. Całodzienny bezpłatny dostep do aquaparku, siłowni i tenisa stołowego. · Cena za parking i brak bezplatnego dostepu do napoi poza godzinami posiłków. Magdalena , 17 październik 2019
4 / 5 Google
4 gwiazdki, bo troszkę zimna woda była w basenach. Ale miejsce fajne na wypad rodzinny. Krzysztof , 14 październik 2019
8.3 / 10 Booking.com
Personel sprzątający i kelnerzy Podobało się · Stosunek jakości do ceny, duża różnorodność dań, smaczne posiłki, wiele basenów, widok z pokoju, lodówka w pokoju. Nie podobało się · Obsługa pokoju- na tygodniowy pobyt 2 razy zrobione łóżka ,odkurzone. Łazienka nie posprzątana ani razu, jedynie wymiana ręczników i mopem wytarta podłoga- ogólnie kurz brud i sami sobie sprzątaliśmy dziennie. Kelnerki obrażone naburmuszone jak za karę( ta opinia się tu wielokrotnie przewinęła) i mimo że widzą stertę talerzy a nie ma gdzie zjeść deseru to podchodzą po pół godz i pytają czy może coś zabrać... niektórzy przesiadali się do wolnych stolików obok albo na parapet odkładali brudne naczynia by móc postawić cokolwiek. Airad , 03 wrzesień 2019
0 / 10 Booking.com
Brak dostępu do czajnika z gorącą wodą, zepsuta winda, niesprawny ekspres do kawy. Wioleta , 18 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
Bardzo dobre i obfite śniadania. Duży wybór. Bardzo przyjazny i pomocny personel natychmiast reagujący na prośby. Jerzy , 18 sierpień 2019
4 / 5 TripAdvisor
Hotel położony na wzgórzu na przedmieściach Świeradowa. Pokoje nieco małe i trochę ciasne. Problemem jest mała szafa, w której trudno się pomieścić ( byliśmy czteroosobowa rodziną). Za to łóżka są bardzo wygodne. Hotel prosi o oszczędność wody ale żeby ciepła doleciała do kranu trzeba spuścić sporą ilość. W pokojach brakuje czajników i suszarek. Trzeba pamiętać aby je zabrać. Ja jestem zadowolona z jakości aquaparku, miło spędziłam tam czas. Szczególnie fajny jest basen solankowy z bardzo ciepłą wodą. Szkoda tylko, że hotel każe płacić gościom za wypożyczenie szlafroków. Dużym plusem są bardzo dobre i obfite śniadania, z dużym wyborem potraw ciepłych i zimnych. Mieliśmy opcję HB więc mogę też pochwalić obiadokolacje, które również były bardzo smaczne i z szerokim wyborem. Hotel jest fajnym miejscem na spędzenie relaksujących chwil z rodziną. Kasia , 16 sierpień 2019
8 / 10 Booking.com
wyśmienite posiłki, dostęp do aquaparku i siłowni, obsługa na wysokim poziomie, net szybki · monotonia śniadań, zepsuta lodówka, która mimo naprawiania praktycznie w ogóle nie chłodziła tylko śmierdziała, przydałoby się małe odświeżenie w pokojach Paweł , 17 lipiec 2019
5 / 5 Google
Super miejsce na wczasy rodzinne. 1. Świetną, miła i pomocna obsługa. Począwszy od recepcji, przez restauracje na obsłudze pokoi kończąc, ... No i jeszcze obsługa basenu też super. Wszyscy bardzo solidnie pracują i widać, że starają się żeby goście dobrze się czuli. Starają się zrealizować wszelkie prośby i potrzeby gości. 2. Bardzo dobre jedzenie - ile kto chce. Świeże i ładnie podane. 3. Świetny Aquapark dla każdego. Basen rekreacyjny dla dzieci ze zjeżdżalniami. Basen dla maluszków. Basen z ciepłą wodą i różnymi nadążam oraz jakkuzi z solanką . Osobny basen jest do pływania więc nikt nikomu nie przeszkadza. Są jeszcze różne sauny. Kilku ratowników dba o bezpieczeństwo. 4. Siłownia i duża sala gimnastyczna do dyspozycji gości. Na pewno tam wrócimy. Serdecznie polecam Mar Cie , 16 lipiec 2019
5 / 5 TripAdvisor
Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Bardzo udany pobyt, obsługa hotelowa, Aquaparku i spa na najwyższym poziomie, pomocna i uśmiechnięta. Jedzenie bardzo smaczne , urozmaicone, duży wybór dań. Dla mnie jedynym minusem był brak gorących napojów do obiadokolacji ( można było je kupić dodatkowo) Hotel przeszedł lifting wewnętrzny, ciekawe fototapety na korytarzach, pokoje czyste, ładnie skomponowane kolory ścian z dodatkami- lampami i zasłonami. O remont prosi się fasadąa hotelu( głównie balkony), ale to nie zmienia faktu, że obiekt jest pięknie wkomponowany w otoczenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z urlopu w tym miejscu Kasia , 11 lipiec 2019
8 / 10 Booking.com
Śniadanie bardzo dobre szeroki wybór może zadowolić każdego. Wybór dań w restauracji bardzo ubogi Zbigniew , 10 lipiec 2019
9 / 10 Booking.com
Aquapark jest rewelacyjny Brak wody do picia w pokoju oraz suszarki do włosów Joanna , 02 lipiec 2019
9 / 10 Booking.com
Super śniadania i obiadokolacje, baseny, i przesympatyczna pani z recepcji, niestety imienia nie pamietam, przyjęła nas 21.06 koło 15, pomocna, zaproponowała oprócz zamku Czocha, również zamek Frydlant Kasia , 23 czerwiec 2019
4 / 5 TripAdvisor
Dobry stosunek ceny do jakości (z pakietem Travelist). Hotel lekko nadgryziony zębem czasu ale miła obsługa nadrabia braki. Strefa spa dość duża, można spędzić tam sporo czasu i zrelaksować się w odpowiedni sposób. Posiłki (w ofercie dwa)- spore urozmaicenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam !!! Ludwik , 22 czerwiec 2019
9 / 10 Booking.com
Super atmosfera, miła obsługa, bardzo dobre jedzenie,obiekt godny polecenia znajomym. Brak klimatyzacji w pokojach Zdzisław , 20 czerwiec 2019
9 / 10 Booking.com
Obiekt jak najbardziej godny polecenia.Parę drobnych żeczy można by poprawić.Napewno jeszcze tu wrócę.Jestem zadowolony z pobytu.Śniadania basen obsługa wszystko ok.. Można by powoli sukcesywnie odnowić pokoje,łazięki.Ale widoki i spokój nadrabiają wiele Tomasz , 13 czerwiec 2019
9 / 10 HotelSystems.pl
Zabiegi SPA, bardzo miła obsługa Zabiegi polegające na masowaniu (łóżko wodne, kąpiele perełkowe, masaże ciała,okładziny borowinowe) Andrzej / Głogów, 28 sierpień 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Witold / Nowa Sól, 26 sierpień 2018
9.2 / 10 HotelSystems.pl
Gabriela / Wolsztyn, 25 styczeń 2018
8.3 / 10 HotelSystems.pl
Aquapark tuż \"za rogiem\", smaczne posiłki z zadowalającym wyborem, bezproblemowy wolny wstęp na salę gimnastyczną, siłownię. Luźna ,nie nadęta atmosfera. Włodzimierz / Siedlec, 11 styczeń 2018
9 / 10 HotelSystems.pl
Pokój na 7 piętrze super położenie. Ogólnie jest dobrze . Apartament posiadający na wyposażeniu czajnik mógł by również mieć na stanie choć by jedną filiżankę lub szklankę . Krzysztof / Jawor, 16 grudzień 2017
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Dobre usytuowanie hotelu, wiele różnorodnych atrakcji (aquapark,grota solna, bilard). Plusem była możliwość wypożyczenia rowerów. Bardzo miła obsługa hotelu. Różnorodność zabiegów. Agnieszka / Legnica, 28 lipiec 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Jan / Wałbrzych, 25 lipiec 2017
7.7 / 10 HotelSystems.pl
Hotel połozony w mało ruchliwym miejscu można naprawdę odpocząć, do tego wyśmienite jedzenie oraz obsługa. Renata / Koszalin, 24 lipiec 2017
8.8 / 10 HotelSystems.pl
aquapark,posiłki rewelacja szczególnie zupy przepyszne,obsługa przemiła i bardzo pomocna Robert / Świnoujście, 21 luty 2017
Nasze atuty
ponad 10 milionów zadowolonch Gości Jedna z największych sieci w Polsce Szeroka oferta pakietów pobytowych Atrakcyjne ceny, promocje, rabaty Miła obsługa Najpiękniejsze regiony Polski
Nasze obiekty
Interferie Aquapark Sport Hotel Malachit malachit@interferie.pl
Kościuszki 1, 59-850 Świeradów Zdrój
+48 75 781 67 32
Bezpieczny hotel