YouTube instagram
Interferie Aquapark Sport Hotel Malachit

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia: 8.8/10

9 / 10 Booking.com
+ strefa aquaparku, strefa rozrywki: dużo różnych automatów i gier, bardzo szeroka oferta stołu szwedzkiego na śniadaniu- każdy znajdzie coś dla siebie, czysto i ładna okolica - brak szlafroków- konieczność płatnego wypożyczenia, brak lodówki w pokoju, wysoka cena jak za parking, brak czajnika w pokoju M , 23 wrzesień 2020
10 / 10 Booking.com
Velký výběr a luxusní jídlo. Míša , 23 wrzesień 2020
4 / 5 Google
Wszystko byłoby ok, no numera stary, net lodówki. Aguapark jak do hotelu bardzo dobry. Wyżywienie całkowita bardzo dobrze. Yevgen , 23 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Wspaniały hotel wart ponad 400 km podróży. Wspaniała obsługa u smaczne posiłki Wojt Dyw , 23 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Weekend rodzinny, w cztery osoby. Pokój czysty, pani sprzątająca, odpowiedzialna za porządek w nim, dopytywała czy aby czego nie zabrakło. Kobieca obsługa w recepcji bardzo sympatyczna i urodziwa przy okazji. Kulinaria wspaniałe, gratulacje zwłaszcza za żeberka wieprzowe w sosie, idealne. Przyhotelowy aquapark zapewnia miłe wrażenia, posiada wiele atrakcji, jak przystało na tego typu obiekt. Szczerze polecam wypoczynek w tym hotelu. Lord Kamil , 21 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Polecam, hotel bardzo ładnie położony, obsługa super. Jedzenie różnorodne i smaczne . Jeszcze raz polecam. Na pewno tam wrócimy. Jarek , 21 wrzesień 2020
7 / 10 Booking.com
Aqua park, widok, czystość, rozrywka, personel, sala dla dzieciZimna woda w aqua parku, a temperatura wody i powietrza nie zgodna z tym co wyświetla się na tablicy, płatny parking - największy wstyd hotelu, , zapach ze stołówki w całym obiekcie, cienkie sciany w pokojach, zaniedbana elewacja budynku hotelu, balkony nieodzielone od siebie ściana nie dają poczucia dyskrecji i komfortu Ada , 20 wrzesień 2020
8 / 10 Booking.com
Super basen, zjeżdżalnie. Dobra lokalizacja na wyprawy.Brak lodowki w pokoju a temperatura dochodziła do 30 stopni. Brak odpowiedniego dystansu przy szwedzkich stołach, brak rekawiczek. Nie wszyscy w maseczkach Zero reakcji ze strony personelu Barbara , 19 wrzesień 2020
4 / 5 Google
Basen i sałny super. Pokoje też na tą klasę pokoju mogą być ale brak LODÓWKI jest dla mnie nie do przyjęcia Barbara , 17 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Super hotel Grażyna , 16 wrzesień 2020
4 / 5 Google
Hotel w miarę czysty, kuchnia smaczna, obsługa uprzejma. Jedyny mankament to brak ciepłych napoi (herbata )do obiadokolacji. Julita , 16 wrzesień 2020
4 / 5 Google
Fajnie że nie ma tu tłumów Meliza , 11 wrzesień 2020
9 / 10 Booking.com
Podobało się · Baseny Sauna Śniadania pyszne Miła obsługa recepcji Świetna obsługa pani z basenu w recepcji Świetne masaże polecamy żona zadowolona Dobra lokalizacja Dobra zabawa dla dzieci Przyjazny personel na recepcji i w barze z drinkami po 20 bardzo sypmapyczna kelnerka ( dzikujeMy za miła obsługę recepcji i pani od drinków ) Dobry internet Nie podobało się · Kiepskie poduszki do spania cienkie Łazienka nie była czysta na 100% czysta były włosy i inne rzeczy po innych gościach pokój 405 pobyt od 04.09-06.09.2020 Sprzatanie w czasie pobytu pokoju pokój zostający ocena na 2 z 10 była posprzątaną tylko łazienka pokój nie odkurzony pościel nie poprawiona zasłona nie odsłonięta .pani za wiele się nie wysiliła Malutkie pokoje Mało gniazdek orzyblozkubdo spania żadnego by naładować telefon Grotta solna płatna Obiadokolacje po otwarciu od 17 po godzinie czyli o 18 potrawy zimne Nie doprawione nawet dziecka nie smakowały Pierogi kupne podgrzane niesmaczne Ziemniaki zimie jak i inne potrawy ciepłe podgrzewacze wołgę nie podgrzewały !!! Michael , 07 wrzesień 2020
10 / 10 Booking.com
Personel bardzo sympatyczny i pomocny. Śniadania i obiadokolacje wyśmienite. Pokoje czyste i zadbane. Możliwość korzystanie bezpłatnego z basenu. Pokój zabaw dla dzieci jest dostępny w razie braku ładnej pogody. Dariusz , 07 wrzesień 2020
9 / 10 Booking.com
sniadanie super urozmaicone ,smaczneBrak herbaty lub innych napijow do kolacji ,podawana jest tylko woda Grazyna , 06 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Świetne miejsce na urlop. 2 rury w dobrym stanie. Świetny basen do pływania, głębokość 1,40. Basen z biczami bardzo relaksuje. Minus to naprawdę małe pokoje i łazienki. Agnieszka , 06 wrzesień 2020
5 / 5 Google
Za ta cene super. Jedzienie bomba. Niektore hotele mają lepsze opinie a sa o wiele gorsze. Tom Ek , 06 wrzesień 2020
8 / 10 Booking.com
Czysty i dobrze utrzymany hotel, mimo, że ma swoje lata. Z okien pokoju roztaczał się wspaniały widok na góry. Fajny i nowy aquapark, dobrze wyposażona siłownia.Bardzo małe pokoje. Na kolacji trzeba płacić dodatkowo za napoje inne niż woda, herbata kosztuje 8 PLN. Parking kosztuje 25 PLN za noc. Michał , 03 wrzesień 2020
8 / 10 Booking.com
Śniadanie pyszne. Wybór taki, że nie wiadomo co wybrać. Dzieci zachwycone aquaparkiem. Widok na góry przyjemny. Pokoje przytulne.Dziwny zapach w pokojach na czwartym piętrze. Cienkie ściany, że w nocy słychać o czym sąsiedzi rozmawiają. Marta , 01 wrzesień 2020
8 / 10 Booking.com
Śniadanie - duży wybór produktów i potraw. Świetne położenie obiektu, ładne widoki. Plus za drink bar.Sam obiekt do najnowocześniejszych nie należy, ale nie stanowi to zbytniego problemu. Grzegorz , 31 sierpień 2020
5 / 5 Google
Świeradów jako mieścina mało atrakcyjna, ale na różne wypady spoko. Hotel ma wszystko, dla dzieci baseny, kawiarnie dla starszych, ogólnie można wypocząć i się zrelaksować Bogusław , 31 sierpień 2020
5 / 5 Google
Świetny basen Dobre jedzenie Miła obsługa Nie wszystkie pokoje mają balkony Czyste pokoje Jagodzianka , 30 sierpień 2020
5 / 5 Google
Serdecznie polecam hotel Malachit wszystkim, wszędzie czyściutko, aqua park świetny ,ratownicy czuwają ,wszystko fajnie zorganizowane ,jak na taki duży hotel bardzo przytulny ,jedzenie bardzo dobre ,śniadania mega urozmaicone i obsługa która dba o to by niczego nie brakowało i stoły były czyste , miejsce warte odwiedzenia Marek , 28 sierpień 2020
0 / 5 Google
Janusz / 5, 28 sierpień 2020
5 / 5 Google
Oceniam tylko Aquapark.- Fajne miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Miła obsługa, czysto, \"czujni\" ratownicy. Trafiliśmy, że nie było dużo osób. Bilet rodzinny w atrakcyjnej cenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni.Polecamy. Katarzyna , 28 sierpień 2020
9 / 10 Booking.com
+ Rewelacyjny aquapark, z basenami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, bardzo gorącą wodą w jacuzzi - polecam! Olbrzymi wybór produktów na śniadanie i kolacje, ciężko było wyjść nienajedzonym. Bardzo miła obsługa, z życzliwością reagowano na wszystkie moje życzenia. Ładny widok z okien. - Gdyby tak dokupić o dwie opony do pływania więcej... Słabe łącze internetowe. Monika , 24 sierpień 2020
5 / 5 Google
Każdy coś znajdzie dla siebie niezależnie od wieku. Polecam dla całych rodzin! Miła obsługa, czysto, dużo atrakcji. Jedzenie bardzo dobre, kolacja grillowa przepyszna a te widoki..ech...az chce się wracać... Megi , 21 sierpień 2020
5 / 5 Google
Oceniam tylko aqua park bo bylismy jako goscie z zewnatrz. Parking darmowy dla gosci ktorzy korzystaja tylko basenu. Wejsciowka w weekend 77 zl za rodzinny 2+2 na 2 godziny. Spoko. 3 baseny, brodzik, sauna parowa i sucha, basen solankowy. Trafilismy na mało ludzi. Fajny odpoczynek w trakcie upałów na szlaku. Marcin , 21 sierpień 2020
4 / 5 Google
Hotel warto wybrać dla aquaparku-sporo atrakcji, ciepła woda. Pokoje akceptowalne, z fajnym tarasem i widokiem na góry. Restauracja niedostosowane do ilości gości-częste kolejki na kolacji, to norma. Super strefa spa Miguel , 14 sierpień 2020
4 / 5 Google
Korzystaliśmy z aquaparku jako goście z zewnątrz. Ceny przestępne. Proszę tylko uważać na zjeżdżalnię pomarańczową, wyskok z niej nie jest dostosowany dla osób, powyżej 80-90 kg. Tracą orientację i niestety musi interweniować ratownik! Agnieszka , 13 sierpień 2020
10 / 10 Booking.com
Aquapark Możliwość skorzystania z basenów, zjeżdżalni oraz sauny. Zarówno w deszczowe jak i pogodne dni. Posiłki Smaczne, świeże i urozmaicone. Duży wybór dań ciepłych i zawsze kilka surówek i sałatek. Do tego owoce i desery. Bogdan , 09 sierpień 2020
5 / 5 Google
Fajny aqua park dla dzieci, fajne zjeżdżalnie, bilet rodzinny. Michał , 07 sierpień 2020
5 / 5 Google
Oferta Exim Tours.🏖.niesamowity obiekt z aquaparkiem i wyżywieniem HB...🚗🚖.parking tylko drogi 25 zł za gobę😢😢😢 Dariusz , 06 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Świetna lokalizacja, miła, pomocna obsługa, dobre posiłki. Przepiekne widoki z balkonu hotelowegi i z okien aquaparku. Zbyt krotkie godziny otwarcia aquaparku - uniemożliwiały skorzystanie z atrakcji przed wyjściem na górską wycieczkę oraz relaks po powrocie z gór. Anonimowy , 04 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Jedzenie wyśmienite,codziennie coś innego. K , 02 sierpień 2020
8 / 10 Booking.com
Bardzo dobre śniadanie ,lokalizacja Ok Nieprzykręcona deska w toalecie Łukasz , 02 sierpień 2020
9 / 10 Booking.com
Świetne i urozmaicone śniadania i kolacje. · Na 3 pietrze na korytarzu jak i w naszym pokoju unosił sie dziwny zapach. Anna , 02 sierpień 2020
9 / 10 Booking.com
Bardzo dobre i różnorodne śniadania i obiadokolacje.Piękne położenie hotelu,cicha i spokojna okolica,piękne widoki z balkonu.Pokój ok.Bardzo miła i pomocna obsługa zwłaszcza Pani o bląd włosach z restauracj i coctail baru oraz Pan animator.Bardzo fajne baseny,choć woda jak dla mnie trochę zimna,ale za to w jacuzzi solankowym przyjemnie gorąca.Miałam okazję korzystać z masażu ,polecam.Pan bardzo profesjonalny,jestem bardzo zadowolona.Dużo atrakcj dla dzieci.My z mężem już zarezerwowaliśmy następny termin pobytu.Będę polecała znajomym. Edyta , 29 lipiec 2020
4 / 5 Google
Po raz kolejny wybraliśmy ten hotel i nie zawiedliśmy się. Blisko szlaków, w spokojnej okolicy. Może nie jest to najwyższy standard, ale wynagradza to fajny Aquapark i pyszna kuchnia. Dla dzieci kilka dodatkowo płatnych atrakcji jak cymbergaj, gry zręcznościowe i inne. W pokoju brak lodówki i czajnika, nie każdy pokój ma balkon. W pokojach czysto, ale można było by juz odświeżyć. Znaleźliśmy więcej plusów niż minusów. Pewnie tu jeszcze wrócimy. Marlena , 29 lipiec 2020
4 / 5 Google
Nie ma się do czegokolwiek doczepić, pokoje ok stołówka super, baseny bardzo czyste. Napewno wrócę. Andrzej , 29 lipiec 2020
10 / 10 Booking.com
Polecam, spokojne miejsce. W aquaparku niema tłoku a byliśmy przez weekend. Śniadania i objado-kolacje bardzo smaczne. Grzesiek , 28 lipiec 2020
5 / 5 Google
JEST SUPER basen bo są 2 rury, obsługa jest bardzo miła A basen jest ogromny Leonia , 28 lipiec 2020
5 / 5 Google
Oferta Exim Tours.🏖.niesamowity obiekt z aquaparkiem i wyżywieniem HB...🚗🚖.parking tylko drogi 25 zł za gobę Dariusz , 27 lipiec 2020
4 / 5 Google
Pokoje jak na taki hotel nie sprawiły na mnie wrażenia, ale grota solna, spa itp. Były świetne Oversailer , 27 lipiec 2020
8 / 10 Booking.com
Możliwość korzystania z Aquaparku w ostatnim dniu pobytu po wymeldowaniu do godziny 14... Brak czajnika w pokoju,czystość kabiny prysznicowej.... Michał , 21 lipiec 2020
5 / 5 Google
Bardzo dobry hotel z bardzo smacznym jedzeniem , super Aquaparkiem z podgrzewanymi basenami , saunami , pokoje z widokiem na góry . Polecam w 100% Agara , 21 lipiec 2020
5 / 5 Google
Bardzo fajne miejsce dla rodzin z dziećmi. Polecam,bo naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Przepyszne i urozmaicone posiłki. Łazienki nieco ciasne,ale bez tragedii. Jedynie zachowanie recepcjonistki w strefie spa nie do przyjęcia. Standardy obsługi gości hotelowych są tej pani obce. I. , 21 lipiec 2020
4 / 5 Google
Fajny basen, doskonała sauna i smaczne jedzenie w restauracji. Pokoje kiepskie i małe, ściany cienkie więc słychać sąsiadów i wszelkie ich rozmowy. Czystość łazienki średnia. Robert , 11 lipiec 2020
5 / 5 Google
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Maria , 11 lipiec 2020
5 / 5 Google
Oferta warta ceny. Fajny park wodny super sauny. Pokoje czysciutkie I przestronne. Pyszne śniadania. slaweka4 , 10 lipiec 2020
8.8 / 10 HotelSystems.pl
dobre jedzenie, duży wybór, aquapark, uprzejma obsługa miła obsługa Joanna , 09 lipiec 2020
5 / 5 Google
Wspaniałe miejsce dla rodzin. Spacery w Izery, wycieczki rowerowe, a po nich relaks w aquaparku, przepyszne (z naciskiem na pyszne) jedzenie i wieczory przy muzyce w barze. Polecam wszystkim Marcin , 07 lipiec 2020
4 / 5 Google
Ein wunderschönes Hotel zum Baden das Essen ist OK ist geeignet für klein und Groß für die ganze Familie Ausflüge kann man hir auch machen Gaststätten freundliches Personal Ich persönlich fahre wieder hin 4 Sterne sind berechtigt Pauketat , 30 czerwiec 2020
10 / 10 Booking.com
Miła obsługa, czysto w pokoju. Smaczne śniadanie. Ładne miejsce. Kompleks wodny juz w cenę. Fajny widok z okna. Jest balkon. Parking płatny. Vassili , 17 czerwiec 2020
8 / 10 Booking.com
Aquapark, zabiegi, obsługa, śniadania bardzo dobre. Ogólnie pobyt udany. Rezerwowałam pokój z balkonem, otrzymaliśmy bez. Pani skomentowała to tak, że niektóre z pokoi maja balkon (na stronie pisze, że większość) nam sie trafił bez. Ok. Tylko przy rezerwacji wyraznie pisało \"balkon\". Inaczej bym o taki poprosila. Wifi słabe. Nie łączyło. Byliśmy z małym dzieckiem. Brak czajnika nawet na piętrze. Mąż latał na dół napełnić termos. Jednego dnia impreza do 24, ale nasza córcia spala jak zabita więc nie byl to problem. Choc nie kazdy bral udzial w imprezie i moglo to przeszkadzac. Kinga , 15 czerwiec 2020
5 / 10 Booking.com
Plusy: Śniadanka bardzo smaczne i wszystko było świeżutkie personel miły,baseny ok Nie podobało się: Pusty pojemnik na mydło przy umywalce i prócz tego było wszystko w porządku Jola , 15 czerwiec 2020
10 / 10 Booking.com
Jedzenie jest super i mega!!!! Piękne widoki z balkonu. Pokoje czyste, bardzo udany wyjazd Ograniczony czas korzystania z aquaparku Monika , 14 czerwiec 2020
5 / 5 Google
super miejsce smaczne jedzenie wspaniałe widoki Marian , 14 czerwiec 2020
5 / 5 Google
Może i nie ma 5* to i tak jest fajnie. Jedzenie w formie bufetu, aquapark na miejscu. Darek , 23 kwiecień 2020
6.7 / 10 HotelSystems.pl
Bezsprzecznie Aquapark jest największym atutem hotelu. Ciepła woda w basenie wywołała radość u dzieci. Zjeżdżalnie i solankowe jacuzzi również bardzo zadowalające. Baza sportowa również jest wysoce zadowalająca. Wybór aktywności jest duży: siłownia, sala gimnastyczna (pełnowymiarowa), stół do pingponga, bilard. Jeśli chodzi o posiłki to byliśmy naprawdę mile zaskoczeni. Zarówno wybór jak i smak potraw naprawdę na wysokim poziomie (zarówno śniadania, jak i obiadokolacje). Posiłki na bieżąco uzupełniane. Ogromna różnica w porównaniu do Hotelu Bornit, oczywiście na plus dla Malachitu. Grota solna z której również korzystaliśmy warta odwiedzenia. Ocena jest na poziomie 8 pkt. ponieważ nie korzystaliśmy z hotelowego SPA, a nie ma możliwości pominięcia tej pozycji. Marcin , 02 marzec 2020
6.2 / 10 Booking.com
+Położenie i widoki.. -Zimna woda na basenie. Do kolacji tylko woda !!! Łazience przydał by się remont. Brak czajnika w pokoju.. user , 12 luty 2020
7.5 / 10 Booking.com
+Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone i bez ograniczeń. Część aquaparku zadbana i czysta. Słowa uznania dla masażysty, Pana Zbyszka, profesjonalny, trafnie diagnozuje problem i daje wskazówki.. -Niski standard pokoju, wymagający remontu, szczególnie łazienka.. Monika , 12 luty 2020
3 / 5 Google
Na dzień dobry malutka winda na cały obiekt która i tak nie dojeżdża do najwyższego piętra, po wyjściu z windy na korytarzu bardzo specyficzny i nieprzyjemny zapach chyba środków chemicznych w pokoju to samo dodatkowo na suficie przy oknie w pokoju jak i łazience grzyb, ogólnie pokój czysty ale prosiłem i dzwoniłem 2 razy żeby był pokoju z balkonem zapewniali ze tak będzie, niestety.... nie było , pokoje słabo wyciszone, akurat w tym dniu była dyskoteka i do 23 ściany dudniły, Basen bardzo fajny duży i czysty, jest co robić bilard siłownia itp. to na duzy plus, jedzenie poprawne dosyć spory wybór jedyny minus ze do obiadoklacji jest tylko woda a na barze napoje dosyć drogie , czysty biznes :) dużo do poprawy mały remont by się przydał , na zewnątrz hotel nie zachęca :) ogólnie pobyt oceniam na 3 Patryk , 26 styczeń 2020
5 / 5 Google
Liczba atrakcji ograniczona ale dla nas super. Jeden basen do plywania, jeden brodzik dla maluszkow, jedno jakuzi solankowe, jeden basen z naprawdę mega ciepla woda i jeden z zimna. Do wyboru do koloru. Jedyne co słabe to suszarki. MB , 22 styczeń 2020
4 / 5 Google
Miejsce fajne na wypoczynek. Obiekt basenowy rewelacyjnie dopasowany pod dzieci. Duży wybór posiłków. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyny minus to brak czajnika w pokojach. Krzysztof , 20 styczeń 2020
3 / 5 Google
Ogólny wizerunek obiektu dobry. Aspiruje na więcej gwiazdek ale jeszcze brakuje. Pokoje w miarę czyste, natomiast w łazienkach dramat, zaniedbane i zapleśniałe, na suficie i w rogach kabiny widoczne ślady pleśni, bardzo słaba wentylacja. Na balkonie wykonano barierki ograniczające możliwość spacerów i podglądania. Jedzenie naprawdę nas zaskoczyło, było bardzo różnorodne i dobre! Śniadania w porządku, powtarzalne ale to standard niestety w hotelach. Brak czajników w pokojach to naprawdę żenada, pokoi jest chyba 80 co przy cenie około 50 netto za hotelowy czajnik daje 4k. Prawie tyle zapłaciliśmy za pobyt a po wrzątek musieliśmy biegać na dół. Obsługa nadrabia, jedna z kelnerek ma dość specyficzny sposób bycia ale rozumiemy. Minus też za jedną mała windę na cały obiekt. Bardziej opłacało nam się chodzić po schodach niż na nią czekać. Aquapark fajny choć bardzo krótko otwarty, ratownicy obecni cały czas. Miejsce na odpoczynek w naszym stylu, można wyskoczyć w góry i tylną dróżką przejść do centrum. Powietrze czyste, coś w rodzaju Szczyrku tyle ze kominów jest 5 na krzyż :) Grzegorz , 20 styczeń 2020
4 / 5 Google
Hotel lata swietnosci ma za soba. Obsluga niezbyt mila. Plus za baseny. Najwiekszym atutem jest jednak jedzenie. Tradycyjnie i bardzo smacznie. Piotr , 20 styczeń 2020
3 / 5 Google
Cena odpowiednia do jakości. W porządku. Rafał , 20 styczeń 2020
7 / 10 Booking.com
+Super lokalizacja, pyszne śniadania, strefa dla dzieci, aquapark w cenie. -Brak czajnika w pokoju, mało gniazdek, słabe wyciszenie pokoi, łazienki wymagają odświeżenia, mała winda. Booking.com user , 06 styczeń 2020
4 / 5 Google
Świetne miejsce na wypoczynek i relaks, godne polecenia. Duży wybór śniadaniowy oraz duży wybór na obiadokolacje, każdy znajdzie coś dla siebie. Minus taki, że do obiadokolacji nie ma nic podawanego do picia - trzeba kupić w barze, jedna winda na cały hotel - zdecydowanie za mało. Obsługa bardzo miła i pomocna. Zabiegi - ja korzystałam z kapsuły młodości oraz masaż na łóżku wodnym - hydro jet, polecam. W pokojach moim zdaniem wykładzina okropna, łóżka pojedyncze, dla par powinno być jedno duże wspólne. Basen - temperatura wskazuję 30 stopni a mimo to odczuwalna jest chłodna woda, jacuzzi (basen solankowy)- super. Miejsce zgodne z opisem na stornie internetowej. Zdjęcia aż tak mocno nie różnią się od faktycznego stanu pokoi i obiektu. Kinga , 14 grudzień 2019
3 / 5 TripAdvisor
Hotel położony poza centrum przy drodze wjazdowej od strony Szklarskiej Poręby. Na duży plus zasługuje dwupoziomowy aquapark ze zjeżdżalniami oraz duży wybór dań podawanych w formie szwedzkiego stołu - śniadanie i obiadokolacja. Fajnym rozwiązaniem jest miejsce zabaw dla dzieci zlokalizowane za przeszkleniem w bezpośrednim sąsiedztwie restauracji i drink baru, a także kilku telewizorów zawieszonych na ścianie. To ostatnie miejsce jest idealne na obejrzenie meczu lub innego wydarzenia w większym towarzystwie. Restauracja hotelowa na średnim poziomie. Niestety panuje w niej dość duży gwar. Pokoje na przyzwoitym poziomie, ale muszę zaznaczyć, że mieliśmy studio dwupokojowe. Niestety okna były nieszczelne i przy silnym wietrze chłód \"wchodził\" oknami. Łazienka nieduża i wymagająca odnowienia. Peregrine , 12 grudzień 2019
3 / 5 Google
Lokalizacja oddalona od centrum - pacerem 25 minut. Hotel lata świetności ma już za sobą. Na pochwałe zasługują wyremontowane sale oraz lobby i bar. Na pochwałe zasługują ładne widoki na góry. Śniadania różnorodne i smaczne. Obsługa miła. Pokoje czyste jednak wymagające remontu. Krzysztof , 06 grudzień 2019
4 / 5 Google
Więc tak. W pokojach łóżka pojedyncze więc z żoną na jednym się nie zmiescicie. (chyba że z bardzo chuda). Pokoje schludne ale nic więcej. Kabina prysznicowa nieco niedomyta. Hotel jest pełen Niemców (nie jest to problem - stwierdzam fakt) którzy okupuja (jak to mają w zwyczaju) najcieplejsza cześć basenu. Duży plus za dostęp do całego kompleksu basenowego bez ograniczeń czasowych (dla gości hotelowych). Bardzo dobre sniadania (rewelacyjne). Parking dodatkowo płatny (skandal). Ładny widok przez okno i blisko do centrum. Pan w recepcji zawsze uśmiechnięty. Panie też. Robert , 27 październik 2019
5 / 5 Google
Piękna okolica, hotel leży w dolinie otoczony wianuszkiem wzniesień Obiekt jest dosyć spory, pokoje ładnie urządzone z większości jest niezły widok z okna. Całkiem duży parking, zewnętrzny plac zabaw oraz tarasy wypoczynkowe i kawiarniane. No i oczywiście aquapark. Dobre miejsce na przyjazd z dzieciakami albo ma urządzanie imprez okazjonalnych lub konferencji Mikołaj , 26 październik 2019
5 / 5 Google
Wspaniały Personal,jedzenie pyszne duży wybór dań,pokój 700 czyściutki przestronny POLECAM ten hotel Jola Joalnta , 21 październik 2019
9 / 10 Booking.com
Obsługa była kompetentna i uprzejma.Reagowali natychmiast gdy mieliśmy jakieś pytania lub wątpliwości.Badzo dobre jedzenie, róznorodne i w duzych ilościach i super zaplecze. Całodzienny bezpłatny dostep do aquaparku, siłowni i tenisa stołowego. · Cena za parking i brak bezplatnego dostepu do napoi poza godzinami posiłków. Magdalena , 17 październik 2019
4 / 5 Google
4 gwiazdki, bo troszkę zimna woda była w basenach. Ale miejsce fajne na wypad rodzinny. Krzysztof , 14 październik 2019
8.3 / 10 Booking.com
Personel sprzątający i kelnerzy Podobało się · Stosunek jakości do ceny, duża różnorodność dań, smaczne posiłki, wiele basenów, widok z pokoju, lodówka w pokoju. Nie podobało się · Obsługa pokoju- na tygodniowy pobyt 2 razy zrobione łóżka ,odkurzone. Łazienka nie posprzątana ani razu, jedynie wymiana ręczników i mopem wytarta podłoga- ogólnie kurz brud i sami sobie sprzątaliśmy dziennie. Kelnerki obrażone naburmuszone jak za karę( ta opinia się tu wielokrotnie przewinęła) i mimo że widzą stertę talerzy a nie ma gdzie zjeść deseru to podchodzą po pół godz i pytają czy może coś zabrać... niektórzy przesiadali się do wolnych stolików obok albo na parapet odkładali brudne naczynia by móc postawić cokolwiek. Airad , 03 wrzesień 2019
0 / 10 Booking.com
Brak dostępu do czajnika z gorącą wodą, zepsuta winda, niesprawny ekspres do kawy. Wioleta , 18 sierpień 2019
9 / 10 Booking.com
Bardzo dobre i obfite śniadania. Duży wybór. Bardzo przyjazny i pomocny personel natychmiast reagujący na prośby. Jerzy , 18 sierpień 2019
4 / 5 TripAdvisor
Hotel położony na wzgórzu na przedmieściach Świeradowa. Pokoje nieco małe i trochę ciasne. Problemem jest mała szafa, w której trudno się pomieścić ( byliśmy czteroosobowa rodziną). Za to łóżka są bardzo wygodne. Hotel prosi o oszczędność wody ale żeby ciepła doleciała do kranu trzeba spuścić sporą ilość. W pokojach brakuje czajników i suszarek. Trzeba pamiętać aby je zabrać. Ja jestem zadowolona z jakości aquaparku, miło spędziłam tam czas. Szczególnie fajny jest basen solankowy z bardzo ciepłą wodą. Szkoda tylko, że hotel każe płacić gościom za wypożyczenie szlafroków. Dużym plusem są bardzo dobre i obfite śniadania, z dużym wyborem potraw ciepłych i zimnych. Mieliśmy opcję HB więc mogę też pochwalić obiadokolacje, które również były bardzo smaczne i z szerokim wyborem. Hotel jest fajnym miejscem na spędzenie relaksujących chwil z rodziną. Kasia , 16 sierpień 2019
8 / 10 Booking.com
wyśmienite posiłki, dostęp do aquaparku i siłowni, obsługa na wysokim poziomie, net szybki · monotonia śniadań, zepsuta lodówka, która mimo naprawiania praktycznie w ogóle nie chłodziła tylko śmierdziała, przydałoby się małe odświeżenie w pokojach Paweł , 17 lipiec 2019
5 / 5 Google
Super miejsce na wczasy rodzinne. 1. Świetną, miła i pomocna obsługa. Począwszy od recepcji, przez restauracje na obsłudze pokoi kończąc, ... No i jeszcze obsługa basenu też super. Wszyscy bardzo solidnie pracują i widać, że starają się żeby goście dobrze się czuli. Starają się zrealizować wszelkie prośby i potrzeby gości. 2. Bardzo dobre jedzenie - ile kto chce. Świeże i ładnie podane. 3. Świetny Aquapark dla każdego. Basen rekreacyjny dla dzieci ze zjeżdżalniami. Basen dla maluszków. Basen z ciepłą wodą i różnymi nadążam oraz jakkuzi z solanką . Osobny basen jest do pływania więc nikt nikomu nie przeszkadza. Są jeszcze różne sauny. Kilku ratowników dba o bezpieczeństwo. 4. Siłownia i duża sala gimnastyczna do dyspozycji gości. Na pewno tam wrócimy. Serdecznie polecam Mar Cie , 16 lipiec 2019
5 / 5 TripAdvisor
Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Bardzo udany pobyt, obsługa hotelowa, Aquaparku i spa na najwyższym poziomie, pomocna i uśmiechnięta. Jedzenie bardzo smaczne , urozmaicone, duży wybór dań. Dla mnie jedynym minusem był brak gorących napojów do obiadokolacji ( można było je kupić dodatkowo) Hotel przeszedł lifting wewnętrzny, ciekawe fototapety na korytarzach, pokoje czyste, ładnie skomponowane kolory ścian z dodatkami- lampami i zasłonami. O remont prosi się fasadąa hotelu( głównie balkony), ale to nie zmienia faktu, że obiekt jest pięknie wkomponowany w otoczenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z urlopu w tym miejscu Kasia , 11 lipiec 2019
8 / 10 Booking.com
Śniadanie bardzo dobre szeroki wybór może zadowolić każdego. Wybór dań w restauracji bardzo ubogi Zbigniew , 10 lipiec 2019
9 / 10 Booking.com
Aquapark jest rewelacyjny Brak wody do picia w pokoju oraz suszarki do włosów Joanna , 02 lipiec 2019
9 / 10 Booking.com
Super śniadania i obiadokolacje, baseny, i przesympatyczna pani z recepcji, niestety imienia nie pamietam, przyjęła nas 21.06 koło 15, pomocna, zaproponowała oprócz zamku Czocha, również zamek Frydlant Kasia , 23 czerwiec 2019
4 / 5 TripAdvisor
Dobry stosunek ceny do jakości (z pakietem Travelist). Hotel lekko nadgryziony zębem czasu ale miła obsługa nadrabia braki. Strefa spa dość duża, można spędzić tam sporo czasu i zrelaksować się w odpowiedni sposób. Posiłki (w ofercie dwa)- spore urozmaicenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam !!! Ludwik , 22 czerwiec 2019
9 / 10 Booking.com
Super atmosfera, miła obsługa, bardzo dobre jedzenie,obiekt godny polecenia znajomym. Brak klimatyzacji w pokojach Zdzisław , 20 czerwiec 2019
9 / 10 Booking.com
Obiekt jak najbardziej godny polecenia.Parę drobnych żeczy można by poprawić.Napewno jeszcze tu wrócę.Jestem zadowolony z pobytu.Śniadania basen obsługa wszystko ok.. Można by powoli sukcesywnie odnowić pokoje,łazięki.Ale widoki i spokój nadrabiają wiele Tomasz , 13 czerwiec 2019
9 / 10 HotelSystems.pl
Zabiegi SPA, bardzo miła obsługa Zabiegi polegające na masowaniu (łóżko wodne, kąpiele perełkowe, masaże ciała,okładziny borowinowe) Andrzej / Głogów, 28 sierpień 2018
10 / 10 HotelSystems.pl
Witold / Nowa Sól, 26 sierpień 2018
9.2 / 10 HotelSystems.pl
Gabriela / Wolsztyn, 25 styczeń 2018
8.3 / 10 HotelSystems.pl
Aquapark tuż \"za rogiem\", smaczne posiłki z zadowalającym wyborem, bezproblemowy wolny wstęp na salę gimnastyczną, siłownię. Luźna ,nie nadęta atmosfera. Włodzimierz / Siedlec, 11 styczeń 2018
9 / 10 HotelSystems.pl
Pokój na 7 piętrze super położenie. Ogólnie jest dobrze . Apartament posiadający na wyposażeniu czajnik mógł by również mieć na stanie choć by jedną filiżankę lub szklankę . Krzysztof / Jawor, 16 grudzień 2017
9.5 / 10 HotelSystems.pl
Dobre usytuowanie hotelu, wiele różnorodnych atrakcji (aquapark,grota solna, bilard). Plusem była możliwość wypożyczenia rowerów. Bardzo miła obsługa hotelu. Różnorodność zabiegów. Agnieszka / Legnica, 28 lipiec 2017
9.8 / 10 HotelSystems.pl
Jan / Wałbrzych, 25 lipiec 2017
7.7 / 10 HotelSystems.pl
Hotel połozony w mało ruchliwym miejscu można naprawdę odpocząć, do tego wyśmienite jedzenie oraz obsługa. Renata / Koszalin, 24 lipiec 2017
8.8 / 10 HotelSystems.pl
aquapark,posiłki rewelacja szczególnie zupy przepyszne,obsługa przemiła i bardzo pomocna Robert / Świnoujście, 21 luty 2017
Nasze atuty
ponad 10 milionów zadowolonch Gości Jedna z największych sieci w Polsce Szeroka oferta pakietów pobytowych Atrakcyjne ceny, promocje, rabaty Miła obsługa Najpiękniejsze regiony Polski
Nasze obiekty
Interferie Aquapark Sport Hotel Malachit malachit@interferie.pl
Kościuszki 1, 59-850 Świeradów Zdrój
+48 75 781 67 32
Bezpieczny hotel